Notificare legală

 

Ca rezultat al politicii companiei Roca de realizare a îmbunătățirii continue a produselor sale și a caracteristicilor acestora, Roca își rezervă dreptul, la orice moment și fără notificare anterioară, de a modifica sau schimba oricare dintre produsele sau modelele prezentate pe acest website. De aceea, compania Roca nu poate garanta disponibilitatea produselor prezentate și nici că specificațiile, culorile sau alte caracteristici ale acestora coincid, la orice moment, cu cele disponibile în mod real. Interioarele și decorurile reproduse în imaginile produselor publicate pe website sunt doar exemple și nu trebuie considerate ca cerințe posibile tehnice de instalare. La momentul publicării lor, posibilele caracteristici referitoare la acest aspect nu au fost luate în considerare.

Toate prețurile produselor listate pe acest website reprezintă doar prețuri orientative și recomandate pentru vânzarea cu amănuntul, fără TVA, cu excepția cazului când se stipulează altfel în mod explicit. Pentru anumite oferte specifice de preț cu privire la produsele prezentate, clienții trebuie să contacteze distribuitorii sau partenerii de vânzări Roca. Cu privire la cele de mai sus, Roca nu se face responsabilă pentru nicio eroare tehnică referitoare la publicarea prețurilor indicate și recomandate ale produselor.

Orice copiere, înregistrare sau altă reproducere, în totalitate sau parțial, a imaginilor produselor și a altor conținuturi de pe acest website este strict interzisă fără autorizația expresă a companiei Roca.