Toaleta inteligentă de ultimă generație

Tehnologia și natura ca un tot unitar

La Roca, tehnologia este inspirată de legile și principiile naturii și de modul în care acestea pot maximiza confortul și igiena. De aceea, echilibrul perfect între materialele de ultimă generație și cele mai inovatoare funcționalități reprezintă esența celui mai avansat produs al nostru de până acum. Noul In-Wash® Insignia cu aplicația Roca Connect.

 

 
 

CARACTERISTICI DE EXCEPȚIE

SPĂLARE FRONTALĂ DELICATĂ ȘI SPĂLARE POSTERIOARĂ CU MULTI-STREAM

Diferite jeturi de apă pentru a se potrivi preferințelor individuale. Următorul nivel de eficiență al igienei intime care răspunde tuturor nevoilor. Acesta este motivul pentru care In-Wash® Insignia oferă o nouă tehnologie pentru spălarea posterioară și frontală. Soft Front Wash: jeturi de apă care pot fi configurate în 9 moduri diferite pentru o spălare delicată. Spălare posterioară cu Multi-Stream: permite selectarea între trei moduri diferite de spălare pentru a se potrivi fiecărei preferințe. Opțiunile pentru ambele moduri pot fi configurate până la cel mai mic detaliu și pot fi salvate cu ușurință prin intermediul aplicației.

EFECTUL COANDĂ

Uscare de ultimă generație. Eficiența uscării este obținută prin exploatarea la maximum a efectului Coandă, în care fluidele tind să urmeze suprafețele. Acest principiu a fost o sursă de inspirație în proiectarea duzei, care direcționează aerul către punctul precis în care este necesar. Acum, aerul poate fi direcționat către o anumită zonă pentru o performanță maximă de uscare la orice nivel de putere.

CONECTIVITATE

Inovație marca Roca. In-Wash® Insignia dispune de tehnologia In-Tank®, o inovație unică Roca, în care rezervorul de apă este integrat în vas. In-Tank® maximizează spațiul disponibil, unificând estetica și confortul în baie.

Connectivity

Experiența toaletei conectate. Aplicația pentru smartphone In-Wash® Insignia este puntea de legătură între toaletă și posibilitățile IoT și ale conectivității. Concepută ca o extensie prietenoasă a telecomenzii, aceasta vă va permite să ajustați setările și durata fiecărui proces, să programați și să planificați operațiunile zilnice, precum și întreținerea și curățarea. O nouă dimensiune a confortului și a liniștii interioare. În plus, serviciul Roca Connect IoT monitorizează consumul de apă și emite avertismente, alerte și informații despre economisire datorită sistemelor integrate în In-Wash® Insignia.

PANOU DE CONTROL INTEGRAT

Panou lateral pe ambele părți cu funcții de bază.

TELECOMANDĂ

Telecomandă pentru principalele funcții și setări, cu un design intuitiv.

APP / ROCA CONNECT

Controlați și configurați toate funcțiile toaletei inteligente prin intermediul aplicației pentru smartpone, disponibilă pentru iOS și Android și conectată la Roca Connect.

DUZĂ CU AUTOCURĂȚARE CU LUMINĂ UV

Folosind apă înainte și după fiecare utilizare și adăugând lumină UV, In-Wash® Insignia reușește să elimine 99,99% din bacterii.

IGIENIZARE

O altă caracteristică marca Roca, care permite pe lângă curățare și o parfumare discretă datorită unei doze de odorizant eliberate la fiecare spălare.

FUNCȚII AUTOMATE / SENZOR DE PREZENȚĂ

Senzorul nostru de prezență permite automatizarea mai multor funcții, cum ar fi deschiderea și închiderea capacului, activarea luminii de noapte, a spălării și dezodorizării. Toate aceste funcții sunt ușor de configurat prin intermediul aplicației.

LUMINĂ DE NOAPTE

Funcție automată de iluminare (pornit/oprit) disponibilă în configurațiile de lumină prin intermediul aplicației.

SPĂLARE AUTOMATĂ

Spălarea automată a toaletei folosind întregul volum de apă sau doar jumătate. De asemenea, este posibil să se seteze o clătire prealabilă a vasului la apropierea utilizatorului.

DESCHIDEREA ȘI ÎNCHIDEREA AUTOMATĂ A CAPACULUI

Senzorul de prezență permite deschiderea și închiderea automată a capacului, fără atingere, pentru o igienă și un confort sporit. Această funcție poate fi setată cu ușurință prin intermediul aplicației.

CAPAC ÎNCĂLZIT

O experiență optimă începe cu o căldură atent echilibrată în capac.

ELIBERAREA RAPIDĂ A CAPACULUI

Ușor de scos pentru a simplifica curățarea.

ROCA RIMLESS® VORTEX

Un vas special conceput pentru a optimiza debitul de apă, performanța de spălare și curățare.

SUPRALIT ®

Capac dezvoltat de Roca, dintr-un material cu porozitate redusă și cu un tratament special care elimină germenii și bacteriile.

FILTRU CARBON

Sistemul de filtrare cu cărbune activ cu o performanță ridicată, asigură eliminarea mirosurilor. Acesta poate fi programat ca funcție automată și poate fi configurat prin intermediul aplicației.

DECALCIFIERE

Un tratament de decalcifiere ușor de realizat pentru a asigura performanța pe termen lung.

CONSUMABILE IN-WASH® INSIGNIA

SOLUȚIE PENTRU IGIENIZARE

AGENT DECALCIFIERE

Cutie cu 3 plicuri

FILTRUL DE CARBON

In-Wash® Insignia awards received

iF Design Award

In-Wash® Insignia Smart Toilet has been awarded with an iF Design Award, a world-renowned design prize with a 75-member jury made up of independent experts from all over the world. 5.426 entries were submitted from 49 countries in hopes of receiving the seal of quality.