Roca Connect

Roca Connect este o soluție pentru băile inteligente, bazată pe Cloud, care digitalizează și simplifică gestionarea apei în clădirile publice prin conectarea în rețea a tuturor aparatelor sub un singur panou de comandă intuitiv și o singură aplicație.

CE SE POATE OBȚINE CU PUTEREA DATELOR?

GESTIONAREA DE LA DISTANȚĂ ÎN TIMP REAL

Gestionarea instalațiilor sanitare devine digitală, simplă și accesibilă de oriunde. Obțineți informații în timp real, printr-o platformă unică, despre starea, utilizarea și întreținerea obiectelor dumneavoastră sanitare și reacționați imediat prin activarea de la distanță a funcțiilor.

EFICIENȚĂ ÎN ORICE SITUAȚIE

Întreținere ușoară, reduceri de costuri și alocarea exactă a personalului datorită statisticilor de utilizare extinse, setărilor individuale și detectării rapide a defecțiunilor. Gestionarea inteligentă în cazul diferitelor instalații sanitare și clădiri economisește resurse valoroase.

UȘOR DE CONECTAT, APROAPE IMPOSIBIL DE PIRATAT

Libertatea de a vă conecta instalațiile sanitare și interfețe deschise pentru sisteme comune de gestionare a clădirilor. Toate acestea, beneficiind de cele mai înalte standarde de securitate în ceea ce privește criptarea, componentele și infrastructura, asigură o protecție maximă a datelor și dispozitivelor dumneavoastră.

Descoperiți posibilitățile unei băi inteligente
 
Bateriile inteligente pentru lavoare, pisoarele, clapetele de acționare, comenzile de duș și toaletele inteligente cu funcție de bideu de la Roca sunt gestionate digital și ușor cu ajutorul aplicației Roca Connect. Sistemele sanitare mari, conectate în rețea, pot fi integrate wireless prin intermediul unui gateway în sistemul de management al clădirii sau printr-un cloud inteligent în Roca Connect Dashboard. Statisticile și mesajele de service simplifică gestionarea grupurilor sanitare, făcându-le eficiente și sustenabile.
 

CATEGORII DE PRODUSE (ROCA CONNECT)

LAVOARE ȘI BATERII INTELIGENTE

Timpii de curgere ai apei, timpii de depășire, sensibilitatea senzorilor și clătirile igienice ale bateriilor inteligente Roca pentru lavoare pot fi ajustate cu ușurință la cerințele zonei.

DUȘUL INTELIGENT

Temperatura, timpii de curgere ai apei, igienizarea și operațiunile de curățare termică ale dușurilor inteligente Roca pot fi monitorizate și ajustate cu precizie la condițiile specifice zonei.

PISOARE

Pisoarele Roca, cu senzorii și sistemele lor de control de ultimă generație, cu funcțiile inteligente de economisire a apei și de igienă, pot fi controlate și monitorizate cu ușurință prin intermediul aplicației Roca Connect.

TOALETE INTELIGENTE

Punerea în funcțiune, setarea și monitorizarea toaletelor inteligente cu funcție de bideu Roca Connect și a clapetelor de operare pot fi gestionate cu ușurință în mod digital prin intermediul aplicației sau al panoului de control. Mesajele de tip push vă informează atunci când este necesară decalcifierea, curățarea termică sau alte măsuri de întreținere.

CARE SUNT CARACTERISTICILE TEHNICE ALE ROCA CONNECT?

TOTUL ÎNTR-UN SINGUR LOC

Datorită structurii cloud, toate datele dumneavoastră sunt stocate în mod centralizat și securizat într-un singur loc și sunt sincronizate în permanență. Această soluție, bazată pe Internet, oferă acces independent de locație la date și evaluări în timp real.

GATEWAY

Gateway este hub-ul pentru comunicarea prin Bluetooth a dispozitivelor inteligente Roca și creează o punte de legătură cu Roca Connect și cu sistemul de management al clădirii. Acesta dispune de securitate prin proiectare și funcționează cu un element securizat, care criptează și decriptează informațiile.

APLICAȚIA ȘI PANOUL DE CONTROL ROCA CONNECT

Controlați, configurați și monitorizați cu ușurință dispozitivele dumneavoastră la fața locului, oricând doriți, cu ajutorul panoului de control și al aplicației pentru iOS și Android Roca Connect. Statisticile detaliate de utilizare, precum și datele comparative și istoricul datelor permit o înțelegere și o optimizare aprofundată. Adăugarea ulterioară a produselor sau copierea setărilor la alte produse și grupuri de produse este o funcție integrată.

CONECTARE PRIN BLUETOOTH

Setările pot fi modificate cu ușurință prin intermediul aplicației. Nu mai este necesară conectarea prin intermediul unui cablu de citire. Punerea în funcțiune, interogarea stării și gestionarea sunt wireless.

EXPORTUL DE STATISTICI

Actualizați și exportați cu ușurință statisticile direct din aplicație. Vizualizați datele de consum ale dispozitivelor dumneavoastră, ajutați la optimizarea consumului de apă și energie și simplificați consemnarea intervalelor obligatorii de igienizare.

De ce un Cloud?
 
Dispozitivele pot fi setate, controlate și întreținute prin intermediul panoului de comandă, indiferent de locație. Statisticile și rapoartele de service asigură o gestionare sustenabilă a instalațiilor sanitare.

DESPRE SOLUȚIA NOASTRĂ CLOUD

INDEPENDENT DE LOCAȚIE

Soluția web cu stocare în cloud permite accesul la panoul de comandă personal și la datele privind produsele înregistrate în timp real, în orice moment și de oriunde.

MODIFICĂRI SETĂRI ȘI MENTENANȚĂ

Modificările setărilor produsului pot fi efectuate în mod convenabil prin intermediul panoului de control. Mesajele de service și întreținerea la distanță sunt funcționalități integrate.

POSIBILITATEA DE CONECTARE LA REȚEA

Panoul de control Roca Connect poate fi integrat într-un sistem existent de management al clădirii sau poate fi utilizat ca soluție separată.

Avantaje
 
Conectarea inteligentă în rețea a echipamentelor dumneavoastră sanitare deschide o gamă largă de oportunități de optimizare: de exemplu, costuri de operare optimizate datorită setărilor individuale, consum mai mic de apă și energie, utilizarea eficientă a personalului și reducerea timpului de avarie în caz de defecțiuni. Alegeți profilul dumneavoastră pentru a afla cum Roca Connect îi poate aduce puterea datelor.

AVANTAJE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ

CA ARHITECT
 • Concept sustenabil și eficient din punct de vedere al resurselor
 • Produsele sunt conforme cu BASPO și SVGW
 • Conectare simplă la tehnologia de control existentă a clădirii
 • Potrivit pentru clădiri inteligente
CA INSTALATOR
 • Punerea în funcțiune și setarea ușoară a produselor prin intermediul aplicației Roca Connect
 • Sunt posibile setări individuale în funcție de cerințe și spațiu
 • Transferul parametrilor în mai multe camere prin copiere și grupare
 • Verificarea rapidă a stării de funcționare
CA OPERATOR ȘI INVESTITOR
 • Costuri de operare optimizate datorită setărilor individuale
 • Igienizare programată și automată pentru a preveni apariția bacteriilor de legionella
 • Dezinfecție termică cu efectuare manuală pentru a proteja împotriva formării bacteriilor legionella
 • Statistici detaliate
 • Monitorizarea și notificările push evită întreruperile de funcționare
 • Optimizarea costurilor prin utilizarea optimă a apei
 • Soluție cloud disponibilă opțional
CA MANAGER ȘI ADMINISTRATOR DE CLĂDIRI
 • Produsele pot fi organizate individual sau grupate
 • Setări wireless și touchless prin intermediul aplicației
 • Detectarea erorilor prin interogare sau notificare push
 • Statistici privind utilizarea, igienizarea și dezinfecția termică
CA PROPRIETAR
 • Setări wireless și touchless pentru utilizatorii individuali prin intermediul aplicației
 • Statistici privind utilizarea, igienizarea și dezinfecția termică
 • Gestionarea și alertele de la distanță pentru orice problemă îngrijorătoare

Contact

Doriți să primiți mai multe informații despre Roca Connect?