Select your country

COLECȚII

Soluții complete pentru baia dumneavoastră

Roca vă oferă colecții complete, astfel încât să puteți proiecta spațiul de baie, care se potrivește cel mai bine stilului și nevoilor dumneavoastră.

COLECȚII PENTRU BAIE

Ona


20 Produse

Beyond

Jocul dimensiunilor definește una dintre cele mai exclusiviste colecții din portelan, pentru cei care doresc să facă un pas mai departe în căutarea inovației și designului.


30 Produse

Inspira

Trei forme, multiple combinații, posibilități ample. Această colecție de obiecte de porțelan și mobilier, cu trei linii de design, Round (rotund), Soft (rotunjit) și Square (pătrat), care poate fi combinată perfect, va aduce la viață spațiile de baie, indiferent de stilul acestora.


52 Produse

Carmen

Carmen este o colectie tribut unuia dintre cele mai reprezentative lavoare Roca din anii 1940, care revine cu un caracter clar vintage, pentru a deveni o colectie de obiecte sanitare si mobilier de baie cu ultimele inovatii in amenajarea spatiului baii.


33 Produse

Meridian

Un singur concept pentru o mie de soluţii. Un singur concept care răspunde oricărei necesităţi. Gama cea mai versatilă şi generală.


39 Produse

The Gap

Creat de Antonio Bullo, acest concept este atât compact cât şi funcţional. Această gamă largă se adaptează tuturor posibilităţilor şi vă permite să optimizaţi spaţiul din baie. Liniile moderne şi elegante fac ca această alegere să fie una inteligentă.


91 Produse

Hall

Un design ideal pentru spaţiile complexe şi imposibile din punct de vedere virtual, care se adaptează perfect şi face faţă provocărilor impuse de interioarele moderne, atingând adaptabilitatea maximă, a cărei contribuţie este pozitivă, fără a compromite designul.


9 Produse

COLECȚII DE MOBILIER DE BAIE ȘI LAVOARE

Prisma

O colecție inovatoare și versatilă. Datorită design-ului lavoarului, liniilor sale drepte și varietății dimensiunilor sale, colecția reprezintă o soluție ideală pentru diferite camere de baie.


37 Produse

Mini

Cea mai versatilă soluție de mobilier pentru spații mici.


3 Produse

The Gap

Creat de Antonio Bullo, acest concept este atât compact cât şi funcţional. Această gamă largă se adaptează tuturor posibilităţilor şi vă permite să optimizaţi spaţiul din baie. Liniile moderne şi elegante fac ca această alegere să fie una inteligentă.


91 Produse

COLECȚII DE BATERII

Insignia

Cu linii exterioare fine si o extraordinara eleganta si personalitate, manerul ei lateral subtire o transforma intr-o baterie monocomanda moderna , ideala pentru bai cu un clar caracter urban.


22 Produse

L90

Angajat să creeze perfecţiunea unui finisaj care ne atrage într-un univers al tehnologiei. Unghiurile, liniile drepte şi planurile urmează acelaşi tipar în această colecţie. Colecţia reprezintă o propunere într-un stil unic şi este recomandată în special iubitorilor de creaţii inspirate din viaţa urbană.


26 Produse

Naia

Caracterul și sofisticarea se combină în această colecție de baterii cu design minimalist, generată de alăturarea perfectă a formelor geometrice cilindrică și pătrată.


22 Produse

Atlas

Această colecție de baterii, care se remarcă datorită eleganței și versatilității sale, include limitatoare de debit la 5 litri pe minut, ca și tehnologia Cold Start care garantează economii mai mari de apă și energie. De asemenea, pentru a asigura un confort sporit, bateria de duș poate fi dotată cu o poliță atașabilă, permițându-vă să aveți la îndemână obiectele esențiale pentru duș.


18 Produse

Instant

Linie de robinete cu temporizator și un design ultramodern. Colecția oferă o soluție optimă pentru spații publice, potrivită pentru o multitudine de tipuri de bazine (chiar și pentru utilizarea de către copii).


12 Produse

COLECȚII DE CĂZI DE BAIE

BeCool

Colecția optează pentru un stil în care liniile și formele de inspirație organică definesc un spațiu menit să asigure maximum de confort în absolut fiecare detaliu. Funcționalitate și intuiție în serviciul relaxării, în forma sa cea mai elegantă și inteligentă.


18 Produse

Georgia

Imagini care amintesc de un trecut elegant au inspirat această propunere, dând naştere unui stil în care natura exclusivă a ritualurilor de baie era la modă. Această colecţie reprezintă un peisaj sofisticat, curat şi personal pentru toţi cei care se bucură de unica plăcere a bunăstării trupului şi spiritului.


1 produs

Raina

Armonie a formelor. Linii subtile, margini delicate, interior spațios și confort fără precedent - toate acestea vă oferă posibilitatea de a vă relaxa liber. O rețetă perfectă pentru liniște.


1 produs

Newcast

Un model retro, inspirat din trecut, care dă frâu liber imaginației și combină perioadele din trecut cu cele mai noi dotări și beneficii.


6 Produse

COLECȚII DE CĂDIȚE DE DUȘ

Cratos

Cădița de duș din Senceramic® este caracterizată de un design foarte stilat și extra subțire care permite montarea la nivelul pardoselii, în vederea facilitării unei integrări perfecte în podeaua camerei de baie. Suprafața sa extraordinară este obținută mulțumită unui email inovator, acesta fiind modul în care apare învelișul texturat cu cele mai înalte grade antialunecare.


10 Produse

Terran

Cădițe de duș din STONEX®, un material solid și durabil, oferite într-o gamă largă de dimensiuni. Datorită finisajului texturat, cădița previne eficient alunecarea.


18 Produse

Helios


8 Produse

Aquos

Într-un angajament clar fata de design și cu textur de piatra ca si marcă distinctivă, aceste cădite de duș personalizate, oferă posibilitatea de a acoperi suprafete de scurgere mari cu o rigola din oțel inoxidabil sau cu un capac fabricat din STONEX®, cu același finisaj cu cădita de duș.


11 Produse

In-Drain


4 Produse

SOLUȚII DE DUȘ

Deck


4 Produse

Raindream

Gamă premium de capuri de duș metalice ultrasubțiri, pentru instalarea pe tavan sau pe perete. Sistemul său Easyclean împiedică formarea depunerilor de piatră.


15 Produse

T-1000

Bateria termostatică inteligentă pentru aplicații de duș și cadă-duș. Colecția de baterii termostatice, cu caracteristici de ultimă generație și linii simple, completată cu finisaje de calitate superioară.


5 Produse

Essential

Cea mai bună alegere, indiferent dacă doriți să vă bucurați de un duș relaxant sau revigorant, în funcție de momentul zilei. Această coloană de hidromasaj are un design atractiv creat cu ajutorul liniilor pure și mai multe opțiuni pentru controlarea temperaturii și debitului de apă.


2 Produse

Rainsense

Gamă completă de capuri de duș pentru instalarea pe tavan sau pe perete. Sistemul său Easyclean împiedică formarea depunerilor de piatră.


16 Produse

Even

Noi coloane de duș din materiale avansate, care includ un mixer cu termostat, duș de mână multifuncțional și cap de duș disponibil în versiuni rotunde sau dreptunghiulare.


5 Produse

Plenum


4 Produse

Colecții de paravane

Victoria

O colecţie de panouri de duş cu design simplu şi modern. Calitatea se află în detalii: uşi glisante, sticlă transparentă (grosime 4 mm) şi profil din aluminiu.


23 Produse

COLECȚII DE ACCESORII

Tempo

O colectie completa de accesorii cu design minimalist. Ideala pentru bai urbane, elegante si moderne. Finisajele sunt facute pentru a avea rezistenta in timp datorita proprietatilor ridicate anticoroziune. Accesoriile pot fi montate cu usurinta cu ajutorul suruburilor. Kitul de instalare este inclus.


40 Produse

Classica


10 Produse

Victoria

O gamă largă de accesorii cu un design funcțional și atemporal. Pe lângă instalații cu filet, Victoria permite și un sistem de fixare adezivă care previne perforarea și garantează rezistența ridicată (până la 5 kg sarcină statică). Soluția perfectă pentru băi private, zone semi-publice și spații publice, inclusiv pentru persoanele cu mobilitate redusă.


25 Produse

Cubica


13 Produse

OGLINZI ȘI SOLUȚII DE ILUMINAT

Iridia


8 Produse

Luna

Echilibrul şi perfecţiunea se inspiră din Luna plină ca sursă de lumină şi odihnă. Această colecţie propune un stil versatil, tânăr şi urban care se poate adapta oricărui tip de spaţiu, combinând caracterul practic, eleganţa şi stilul.


11 Produse

Starlight


1 produs

Cube


5 Produse

View