COLECȚII

Soluții complete pentru baia dumneavoastră

Roca vă oferă colecții complete, astfel încât să puteți proiecta spațiul de baie, care se potrivește cel mai bine stilului și nevoilor dumneavoastră.

COLECȚII PENTRU BAIE

Ona

Simplă ca natura. Ona aduce un omagiu diverselor forme ale naturii din Marea Mediterană. Este funcțională fără a părea niciodată rece, cu o estetică clară care urmărește căldura inerentă a mediului natural, concepută pentru cei care se bucură de puterea peisajelor liniștite.


86 Produse

Beyond

Jocul dimensiunilor definește una dintre cele mai exclusiviste colecții din portelan, pentru cei care doresc să facă un pas mai departe în căutarea inovației și designului.


30 Produse

Inspira

Trei forme, multiple combinații, posibilități ample. Această colecție de obiecte de porțelan și mobilier, cu trei linii de design, Round (rotund), Soft (rotunjit) și Square (pătrat), care poate fi combinată perfect, va aduce la viață spațiile de baie, indiferent de stilul acestora.


53 Produse

Carmen

Colecția Carmen este un omagiu adus unuia dintre cele mai reprezentative lavoare Roca din anii ”40 și cuprinde tot ceea ce este necesar într-o baie: obiecte sanitare, mobilier, baterii, coloane de duș, căzi de baie și accesorii. Cele mai noi inovații alături de un caracter vintage distinctiv.


33 Produse

Meridian

Un singur concept pentru o mie de soluţii. Un singur concept care răspunde oricărei necesităţi. Gama cea mai versatilă şi generală.


35 Produse

The Gap

Creat de Antonio Bullo, acest concept este atât compact cât şi funcţional. Această gamă largă se adaptează tuturor posibilităţilor şi vă permite să optimizaţi spaţiul din baie. Liniile moderne şi elegante fac ca această alegere să fie una inteligentă.


104 Produse

Hall

Un design ideal pentru spaţiile complexe şi imposibile din punct de vedere virtual, care se adaptează perfect şi face faţă provocărilor impuse de interioarele moderne, atingând adaptabilitatea maximă, a cărei contribuţie este pozitivă, fără a compromite designul.


7 Produse

COLECȚII DE MOBILIER DE BAIE ȘI LAVOARE

Victoria Pro

Colecția de mobilier Victoria Pro este disponibilă cu finisaje lucioase moderne: alb și negru, combinate cu blaturile de culoare stejar deschis, iar mânerele sunt cromate sau negru mat, permițându-vă să alegeți combinația perfectă pentru baia dumneavoastră.


5 Produse

Prisma

O colecție inovatoare și versatilă. Datorită design-ului lavoarului, liniilor sale drepte și varietății dimensiunilor sale, colecția reprezintă o soluție ideală pentru diferite camere de baie.


37 Produse

Mini

Cea mai versatilă soluție de mobilier pentru spații mici.


3 Produse

The Gap

Creat de Antonio Bullo, acest concept este atât compact cât şi funcţional. Această gamă largă se adaptează tuturor posibilităţilor şi vă permite să optimizaţi spaţiul din baie. Liniile moderne şi elegante fac ca această alegere să fie una inteligentă.


104 Produse

Debba

O colecție cu o gamă largă de soluții care, combinate cu designul în același timp sobru și actual, o fac adaptabilă oricărui tip de sală de baie.


37 Produse

COLECȚII DE BATERII

Insignia

Cu linii exterioare fine si o extraordinara eleganta si personalitate, manerul ei lateral subtire o transforma intr-o baterie monocomanda moderna , ideala pentru bai cu un clar caracter urban.


22 Produse

L90

Angajat să creeze perfecţiunea unui finisaj care ne atrage într-un univers al tehnologiei. Unghiurile, liniile drepte şi planurile urmează acelaşi tipar în această colecţie. Colecţia reprezintă o propunere într-un stil unic şi este recomandată în special iubitorilor de creaţii inspirate din viaţa urbană.


19 Produse

Naia

Caracterul și sofisticarea se combină în această colecție de baterii cu design minimalist, generată de alăturarea perfectă a formelor geometrice cilindrică și pătrată.


21 Produse

Atlas

Această colecție de baterii, care se remarcă datorită eleganței și versatilității sale, include limitatoare de debit la 5 litri pe minut, ca și tehnologia Cold Start care garantează economii mai mari de apă și energie. De asemenea, pentru a asigura un confort sporit, bateria de duș poate fi dotată cu o poliță atașabilă, permițându-vă să aveți la îndemână obiectele esențiale pentru duș.


16 Produse

Instant

Linie de robinete cu temporizator și un design ultramodern. Colecția oferă o soluție optimă pentru spații publice, potrivită pentru o multitudine de tipuri de bazine (chiar și pentru utilizarea de către copii).


12 Produse

Cala

Un corp cilindric și subțire de doar 38 mm și un mâner dreptunghiular plat, în perfectă armonie cu forma pipei, sunt esența designului Cala. Combinația fundamentală de elemente vizuale pentru a crea cele mai bune proporții și cel mai bun stil. Această colecție cuprinzătoare include o gamă largă de baterii de lavoar, cadă, duș și bideu.


20 Produse

COLECȚII DE CĂZI DE BAIE

BeCool

Colecția optează pentru un stil în care liniile și formele de inspirație organică definesc un spațiu menit să asigure maximum de confort în absolut fiecare detaliu. Funcționalitate și intuiție în serviciul relaxării, în forma sa cea mai elegantă și inteligentă.


18 Produse

Raina

Armonie a formelor. Linii subtile, margini delicate, interior spațios și confort fără precedent - toate acestea vă oferă posibilitatea de a vă relaxa liber. O rețetă perfectă pentru liniște.


5 Produse

Newcast

Un model retro, inspirat din trecut, care dă frâu liber imaginației și combină perioadele din trecut cu cele mai noi dotări și beneficii.


6 Produse

Virginia

Cada freestanding Virginia, cu liniile sale curbate si forme subtile, creeaza mediul perfect pentru un moment relaxant.


1 produs

Vythos

Detaliile minimaliste şi o atmosferă plăcută inundă baia. Liniile simple, echilibrate şi clare echipează baia cu versatilitate şi sobrietate într-o singură piesă plină de personalitate. Rezultatul este o propunere extrem de elegantă şi adaptabilă.


18 Produse

COLECȚII DE CĂDIȚE DE DUȘ

Cratos

Cădița de duș din Senceramic® este caracterizată de un design foarte stilat și extra subțire care permite montarea la nivelul pardoselii, în vederea facilitării unei integrări perfecte în podeaua camerei de baie. Suprafața sa extraordinară este obținută mulțumită unui email inovator, acesta fiind modul în care apare învelișul texturat cu cele mai înalte grade antialunecare.


10 Produse

Terran

Cădițe de duș din STONEX®, un material solid și durabil, oferite într-o gamă largă de dimensiuni. Datorită finisajului texturat, cădița previne eficient alunecarea.


18 Produse

Aquos

Într-un angajament clar fata de design și cu textur de piatra ca si marcă distinctivă, aceste cădite de duș personalizate, oferă posibilitatea de a acoperi suprafete de scurgere mari cu o rigola din oțel inoxidabil sau cu un capac fabricat din STONEX®, cu același finisaj cu cădita de duș.


11 Produse

In-Drain TopSales

Soluție de duș integrată inovatoare. Un nou concept care mizează pe accesibilitatea și funcționalitatea elementelor sale. In-Drain se adaptează oricărui stil, fără a-și pierde esența elegantă a formelor, păstrând o versatilitate optimă în orice propunere.


4 Produse

SOLUȚII DE DUȘ

Deck

O colecție de coloane de duș, în varianta cu baterie clasică (Deck-M) sau cu baterie termostatată (Deck-T), care au un raft practic pentru a facilita organizarea produselor de igiena personala.


4 Produse

Raindream

Gamă premium de capuri de duș metalice ultrasubțiri, pentru instalarea pe tavan sau pe perete. Sistemul său Easyclean împiedică formarea depunerilor de piatră.


19 Produse

T-1000

Bateria termostatică inteligentă pentru aplicații de duș și cadă-duș. Colecția de baterii termostatice, cu caracteristici de ultimă generație și linii simple, completată cu finisaje de calitate superioară.


4 Produse

Essential

Cea mai bună alegere, indiferent dacă doriți să vă bucurați de un duș relaxant sau revigorant, în funcție de momentul zilei. Această coloană de hidromasaj are un design atractiv creat cu ajutorul liniilor pure și mai multe opțiuni pentru controlarea temperaturii și debitului de apă.


3 Produse

Rainsense

Gamă completă de capuri de duș pentru instalarea pe tavan sau pe perete. Sistemul său Easyclean împiedică formarea depunerilor de piatră.


17 Produse

Even

Noi coloane de duș din materiale avansate, care includ un mixer cu termostat, duș de mână multifuncțional și cap de duș disponibil în versiuni rotunde sau dreptunghiulare.


9 Produse

Plenum

"O colecție de pare de duș multifuncționale, cu formă rotundă sau pătrată, cu un buton integrat, care vă permite să comutați ușor între cele trei funcții, pentru un confort mai mare la duș. "


4 Produse

Colecții de paravane

Victoria

O colecție de panouri de duș cu un design simplu și modern. Uși glisante, sticlă securizată transparentă cu grosimea de 6 mm și profile din aluminiu.


22 Produse

COLECȚII DE ACCESORII

Tempo

O colectie completa de accesorii cu design minimalist. Ideala pentru bai urbane, elegante si moderne. Finisajele sunt facute pentru a avea rezistenta in timp datorita proprietatilor ridicate anticoroziune. Accesoriile pot fi montate cu usurinta cu ajutorul suruburilor. Kitul de instalare este inclus.


40 Produse

Classica


10 Produse

Victoria

O gamă largă de accesorii cu un design funcțional și atemporal. Pe lângă instalații cu filet, Victoria permite și un sistem de fixare adezivă care previne perforarea și garantează rezistența ridicată (până la 5 kg sarcină statică). Soluția perfectă pentru băi private, zone semi-publice și spații publice, inclusiv pentru persoanele cu mobilitate redusă.


25 Produse

Cubica


13 Produse

OGLINZI ȘI SOLUȚII DE ILUMINAT

Iridia

Lumină caldă perimetrală și design contemporan într-o colecție de oglinzi cu lumină LED care îmbină tehnologia și caracterul practic. În format rotund sau dreptunghiular, oglinzile Iridia vă permit să controlați atât intensitatea luminii, cât și funcția anti-aburire prin intermediul senzorilor tactili.


8 Produse

Luna

Echilibrul şi perfecţiunea se inspiră din Luna plină ca sursă de lumină şi odihnă. Această colecţie propune un stil versatil, tânăr şi urban care se poate adapta oricărui tip de spaţiu, combinând caracterul practic, eleganţa şi stilul.


14 Produse

Starlight

Practică și eficientă, Starlight este o aplică de perete pentru baie, cu iluminare LED de 6W, care poate fi atașată cu ușurință în partea superioară a oglinzii.


1 produs

Cube

Mobilier de baie și oglinzi cu un design modern şi elegant, care se adaptează oricărui spațiu de baie.


11 Produse

BATERII DE BUCĂTĂRIE

Syra

Baterie de bucatarie cu actionare mono-comanda ce combina perfect un design adaptat cu practicabilitatea si ergonomia spatiului, facand experienta gatitului mult mai placuta gustului si vederii.


5 Produse

L90

Angajat să creeze perfecţiunea unui finisaj care ne atrage într-un univers al tehnologiei. Unghiurile, liniile drepte şi planurile urmează acelaşi tipar în această colecţie. Colecţia reprezintă o propunere într-un stil unic şi este recomandată în special iubitorilor de creaţii inspirate din viaţa urbană.


19 Produse

Mencia

Flexibilitate, eficienta, cu o notă de culori sobre și elegante, pentru a da importanță bucătăriei.


4 Produse

Targa

O propunere de baie care aduce prospeţime şi originalitate în fiecare colţ. Fiind subţire şi voluptoasă, unicitatea acestei serii este seducătoare, iar funcţionalitatea sa este una foarte convingătoare.


4 Produse

L20

Pur şi simplu contemporan. Aceasta este o colecţie de baterii, ale căror linii simple, contemporane şi intuitive le transformă în accesoriile adecvate pentru orice tip de spaţiu. Această serie face parte din colecţiile de baterii inovatoare ale Roca care pornesc apa rece în partea din faţă. Această colecţie Roca de baterii vă oferă un confort maxim şi un consum minim de apă şi energie, datorită tehnologiei inovatoare.


19 Produse

Cala

Un corp cilindric și subțire de doar 38 mm și un mâner dreptunghiular plat, în perfectă armonie cu forma pipei, sunt esența designului Cala. Combinația fundamentală de elemente vizuale pentru a crea cele mai bune proporții și cel mai bun stil. Această colecție cuprinzătoare include o gamă largă de baterii de lavoar, cadă, duș și bideu.


20 Produse

Anara


9 Produse

Carelia

Design-ul elegant al acestei colecții de baterii poate contribui la obținerea unei imagini moderne a spațiului camerei de baie.


16 Produse

Victoria

Un răspuns tradiţional la atmosferele clasice. Curbe elegante şi funcţionale într-o colecţie extensivă de piese care combină simplitatea cu versatilitatea, oferind soluţii testate pentru comoditate.


22 Produse

Victoria Pro

Colecția de mobilier Victoria Pro este disponibilă cu finisaje lucioase moderne: alb și negru, combinate cu blaturile de culoare stejar deschis, iar mânerele sunt cromate sau negru mat, permițându-vă să alegeți combinația perfectă pentru baia dumneavoastră.


5 Produse

Arola

Baterii cu curbe elegante și funcționale care rezistă solicitării induse de utilizarea cotidiană.


15 Produse

Saona

O colecție de baterii de baie cu linii elegante și funcționalitate excelentă, care îți vor oferi confortul necesar în utilizarea de zi cu zi.


14 Produse

Carmen

Colecția Carmen este un omagiu adus unuia dintre cele mai reprezentative lavoare Roca din anii ”40 și cuprinde tot ceea ce este necesar într-o baie: obiecte sanitare, mobilier, baterii, coloane de duș, căzi de baie și accesorii. Cele mai noi inovații alături de un caracter vintage distinctiv.


33 Produse

SOLUȚII PENTRU SPAȚIILE PUBLICE

Public

Concepută pentru utilizarea în zone cu volum mare de trafic precum spitale, centre comerciale, unități hoteliere sau centre de învățământ, colecția de accesorii Roca pentru spațiile publice îmbină rezistența, siguranța și funcționalitatea într-o gamă largă de variante. Special concepute pentru utilizare intensivă, toate produsele din colecția Public sunt realizate cu materiale foarte rezistente și au fost concepute pentru a facilita munca personalului de întreținere și curățenie.


8 Produse

Access

O colecţie destinată grupurilor cu probleme de mobilitate, care au nevoie de soluţii ergonomice, versatile şi sofisticate pentru spaţiul din baie. Calitate, funcţionalitate şi design pentru bunăstare, confort şi comoditate din toate punctele de vedere.


33 Produse

Avant

Această linie de baterii sofisticate cu temporizator este potrivită pentru spații publice sau semi-publice care urmăresc să iasă în evidență: hoteluri, zone VIP etc. Formele ergonomice ale colecției evită stropirea și, luate împreună, construiesc un aspect integrat și elegant. Datorită butonului cu apăsare ușoară, linia este o soluție prietenoasă pentru utilizatorii în vârstă și pentru copii.


4 Produse

Baby


3 Produse

Hotels

Alianța dintre simplitate, stil și funcționalitate. Cu un design minimalist, colecția a fost concepută pentru a se adapta oricărui spațiu și oricărei nevoi. O soluție destinată atât spațiilor private cât și celor publice.


46 Produse

Instant

Linie de robinete cu temporizator și un design ultramodern. Colecția oferă o soluție optimă pentru spații publice, potrivită pentru o multitudine de tipuri de bazine (chiar și pentru utilizarea de către copii).


12 Produse

Mini

Cea mai versatilă soluție de mobilier pentru spații mici.


3 Produse

Sentronic

Colecție de supape electronice cu design diferit, pentru a se potrivi cu orice pisoare sau stiluri.


7 Produse

Site

O colecție inovatoare de pisoare, cu un design unic, adaptabil oricărui colț sau perete din spații publice.


2 Produse