Zona profesioniștilor

Relația noastră cu profesioniștii din industrie (arhitecți, designeri, designeri de interior, dezvoltatori, antreprenori, instalatori...), bazată pe încredere, este una dintre valorile cu care ne mândrim. Împreună ne ducem afacerea înainte, analizând nevoile utilizatorilor și oferindu-le soluții noi și mai bune. Colaborăm cu profesioniștii prin organizarea de diverse evenimente și competiții internaționale și prin dezvoltarea de instrumente avansate care le facilitează munca.

Resurse

Catalog piese de schimb

Descărcați sau consultați catagul cu piese de schimb. Aici veți găsi scheme detaliate ale produselor Roca și codurile aferente pieselor de schimb.

CERTIFICĂRI PRODUSE

Consultați toate Declarațiile noastre de performanță (DoPs) și certificările noastre ISO.

VIDEOCLIPURI

Urmărește videoclipurile noastre despre produse și tutorialele de instalare și întreținere. Abonați-vă la canalul nostru de Youtube și atingeți clopoțelul de notificări pentru a fi primul care află când sunt disponibile videoclipuri noi.

MANUALELE DE MONTARE ȘI MENTENANȚĂ

Utilizați instrumentul de căutare sau meniul principal pentru localizarea produsului dorit și veți putea descărca manualul de montare și de utilizare din zona de informații tehnice.

Centru de Download

Descărcați fișierele grupate pe categorii de produse