Descărcați Obiectele Bim Roca

Descărcați obiectele BIM Roca în format Revit sau ArchiCAD de pe website-ul bimobject.com

Roca are disponibil pe website întregul catalog de produse în format BIM , mulțumită acordului de colaborare încheiat cu BIMobject.

Roca și BIMobject au semnat un acord de colaborare în 2014 în vederea consolidării angajamentului companiei de a ajuta profesioniștii din sector să dețină cele mai avansate instrumente disponibile în scopul îmbunătățirii activității lor.

Un obiect BIM este un recipient cu informații care conține toate date importante referitoare la caracteristicile produsului.Conform metodologiei de colaborare digitală a tehnologiilor BIM Building Information Modeling, obiectele BIM pot fi descărcate din cloud pentru a fi integrate în orice software BIM.

În acest mod, arhitecții, inginerii sau proiectanții pot utiliza acest instrument avansat în proiectele pe care le desfășoară. Posibilitatea de a descărca obiectele BIM ale Roca crește semnificativ eficiența și calitatea muncii acestora, realizând procese mai rapide, de calitate superioară, care minimizează marja de eroare.

+2.500

products available

+1.7M

product downloads

+300.000

professionals trusted Roca

+10

formats available, including ArchiCAD and Revit

Noutăți Și Premii Bim Roca

BIMObject awards 2018

Premiul pentru cea mai descărcată marcă de pe bimobject.com, în 2019

BIMObject Awards 2016

Premiul pentru cea mai descărcată marcă de pe bimobject.com, în 2016

Obiectele Bim Roca Ajung La 1.000.000 Descărcări

Roca, un pionier în dezvoltarea obiectelor BIM, este prima companie din domeniu care a obținut aceste distincții de la website-ul BIMObject.