Select your country

Politica privind Protecția Datelor

 

Datele furnizate în acest formular vor fi procesate de Roca Obiecte Sanitare SRL, iar informații despre aceasta găsiți mai jos:c
Denumirea Companiei: Roca Obiecte Sanitare SRL
Adresa: Bld. Preciziei, Nr. 1, Sector 6, București, Romania
Număr de telefon: +4031.822.23.10
Email: gdpr@roca.net

Respectivele date vor fi procesate pentru gestionarea solicitărilor pe care le puteți transmite prin website-ul nostru și, dacă autorizați aceasta, pentru transmiterea comunicărilor de marketing care vă pot interesa. Baza legală pentru procesare este de a asigura serviciul solicitat și, pentru comunicările de promovare, acordul dvs.

Obținerea datelor respective este în totalitate necesară pentru asigurarea serviciilor solicitate. Altfel, nu ar fi posibilă crearea unei relații cu dvs. ca și client al Roca. Prin contrast, datele referitoare la transmiterea comunicărilor electronice de marketing nu sunt vitale pentru menținerea respectivei relații contractuale. Nicio decizie automatizată nu va fi luată cu privire la aceasta, iar procesarea datelor va avea loc în Uniunea Europeană. Doar terțele părți, cu privire la care Roca Obiecte Sanitare SRL are o obligație legală să furnizeze datele, vor avea acces la acestea, ca și companiile care pot să fi primit serviciile de gestionare internă ale companiei.

Datele personale vor fi procesate doar pentru perioada cât procesarea este necesară, utilă și pertinentă și, în orice caz, pentru perioada în care aceasta este solicitată legal după finalizarea relației contractuale. Odată ce relația se termină, datele vor fi păstrate doar pentru scopurile și pentru timpul necesar în vederea conformării la obligațiile legale aplicabile și acestea vor fi blocate, în mod corespunzător. În mod specific, datele vor fi păstrate blocate pentru o perioadă de maxim cinci ani de la terminarea relației contractuale.

În conformitate cu termenii stipulați în legislația curentă, vă puteți exercita drepturile de accesare, rectificare sau ștergere și, de asemenea, puteți solicita ca procesarea datelor dvs. să fie restricționată, puteți obiecta la procesarea acestora, puteți cere portabilitatea datelor dvs. și vă puteți revoca acordul transmis prin trimiterea unui email la adresa gdpr@roca.net. De asemenea, puteți depune o cerere la Agenția Spaniolă de Protecția Datelor sau la agenția din țara relevantă.