In-Wash® Ona

Tehnologie perfect integrată

Design de inspirație mediteraneană cu tehnologie integrată perfect pentru a vă transforma experiența din baie. Inteligent, dar în același timp simplu.

CARACTERISTICI REMARCABILE

CONCEPUT PENTRU O UTILIZARE SIMPLĂ

Estetică remarcabilă, tehnologie fără cusur. Cea mai inteligentă experiență este cea necomplicată. Fiecare funcție a In-Wash® Ona a fost atent analizată pentru a fi intuitivă prin natura sa. Simplu și accesibil, panoul lateral și butonul permit utilizatorului să personalizeze cu ușurință funcțiile de spălare și uscare, în timp ce aplicația Roca Connect permite un control mai amplu al fiecărei funcții.

O EXPERIENȚĂ OPTIMIZATĂ

Spălare și uscare inteligente, orientate către utilizator. Surse diferite pentru spălarea zonelor intime. Utilizarea tehnologiei Airtech, în care aerul amestecat cu apă asigura un rezultat mai bun. Temperatura apei, poziția duzei și presiunea apei sunt complet reglabile. După spălare, efectul Coandă oferă o tehnologie de uscare performantă și eficientă. In-Wash® Ona plasează utilizatorul în centru și facilitează configurarea și activarea fiecărei faze.

MAI CURAT PRIN DESIGN

Igienă totală pentru liniștea ta. Designul și tehnologia depășesc așteptările datorită unei selecții de materiale și caracteristici care ajută la menținerea bacteriilor la distanță, respectând cele mai înalte standarde de igienă. Lumina UV pentru a igieniza duza cu autocurățare după fiecare utilizare, Roca Rimless® pentru o curățare optimă și capacul cu eliberare rapidă cu Lift&Clean pentru o igienizare ușoară și completă.

Roca Connect

Puterea IoT la dispoziția dumneavoastră. Sistemele integrate fac ca In-Wash® Ona să fie un produs inteligent perfect. Setați preferințele dumneavoastră în materie de spălare și uscare și gestionați și prestabiliți alte funcții prin intermediul aplicației mobile dedicate. Accesați și urmăriți informații despre consum, primiți notificări și alerte în Roca Connect și descoperiți cum tehnologia poate sprijini sustenabilitatea prin gestionarea eficientă a apei.

BUTON ȘI PANOU LATERAL

Control ușor și accesibil al întregii experiențe de spălare și uscare cu ajutorul butonului și al panoului lateral.

SPĂLARE POSTERIOARĂ ȘI FRONTALĂ

Surse diferite pentru spălarea zonelor intime, cu mai multe setări. Utilizarea tehnologiei Airtech, în care aerul amestecat cu apă asigura un rezultat mai bun.

EFECTUL COANDĂ

Acest principiu a fost o sursă de inspirație pentru proiectarea duzei, care direcționează aerul către locul exact în care este necesar. Acum, aerul poate fi direcționat către o anumită zonă pentru o eficiență maximă de uscare la orice nivel de putere.

DUZĂ CU AUTOCURĂȚARE CU LUMINĂ UV

Folosind apă înainte și după fiecare utilizare și adăugând lumină UV, In-Wash® Insignia reușește să elimine 99,99% din bacterii.

CAPAC ÎNCĂLZIT

Componenta de sub capacul WC-ului, care contine duza, poate fi ridicată parțial pentru a face curățarea foarte ușoară.

LUMINĂ DE NOAPTE

Curățare optimizată datorită unui vas proiectat pentru a depăși toate standardele de spălare.

DECALCIFIERE

O experiență optimă începe cu o căldură atent echilibrată în capac. Funcție disponibilă doar la anumite variante.

Night Light

Iluminare discretă pentru a găsi cu ușurință In-Wash ® Ona pe timp de noapte.

Descaling

Un tratament de decalcifiere ușor de realizat pentru a asigura performanța pe termen lung.

Roca Connect

Conceput ca o extensie prietenoasă a butonului și a panoului lateral, Roca Connect vă permite să ajustați setările și durata fiecărui proces. De asemenea, puteți programa și planifica întreținerea, curățarea și alte operațiuni.

CONSUMABILE

AGENT DECALCIFIERE

Cutie cu 3 plicuri