COLECȚIA ONA. SIMPLĂ CA NATURA.

Stilul mediteranean în baia ta

Ona aduce un omagiu diverselor forme ale naturii din Marea Mediterană. Este funcțională fără a părea niciodată rece, cu o estetică clară care urmărește căldura inerentă a mediului natural, concepută pentru cei care se bucură de puterea peisajelor liniștite.

CARACTERISTICI

DESIGN

Aspectul este esențial. Lavoarele subțiri au un design mai subtil, dar rezistent. Bateriile au corpul cilindric și subțire și un mâner dreptunghiular plat, care este în perfectă armonie cu forma pipei. În plus, fixările ascunse ale WC-ului oferă un aspect curat și minimalist în orice moment. Nuanța delicată alb-mat poate fi completată cu mobilier și accesorii în culorile stilului mediteranean.

CONFORT

Pentru a vă simți confortabil începeți prin a vă lua în considerare nevoile. Ona se îngrijește de ale dumneavoastră, printr-o serie de caracteristici notabile, cum ar fi o înălțime confortabilă a WC-ului, un buton mare de tragere a apei, un capac cu închidere lentă care are un buton practic pentru o detașare rapidă de vas, precum și baterii de diferite dimensiuni. În plus, lavoarele asimetrice și căzile de baie de colț oferă polițe late, în timp ce sertarele mobilierelor de baie dispun de închidere lentă și sunt complet extractibile.

IGIENĂ

Detalii care schimbă totul în interiorul băii tale: Rimless, Touchless și Supraglaze®. Toaletele Rimless(fără margini) nu au unghiuri sau colțuri, iar stratul Supraglaze® aplicat pe piesele ceramice, asigură o curățare mai accesibilă și mai eficientă.Tehnologia noastră Touchless(fără atingere), folosită în cazul toaletelor, bateriilor și dozatoarelor de săpun, funcționează fără contact direct, pentru un plus de siguranță și o igienă maximă.

SUSTENABILITATE

A avea grijă de mediul înconjurător nu înseamnă doar ceea ce facem, ci și ceea ce suntem. Folosim tehnologia și designul pentru a economisi apă, cum ar fi o spălare redusă la 4,5/3L în cazul toaletei și baterii care dispun de sistemul Cold Start și limitatoare de debit de 5L/min. Dar consumul de apă nu este singurul lucru pe care îl luăm în considerare. Prin folosirea materialului Fineceramic® pentru fabricarea unor lavoare mai ușoare, minimizăm impactul transportului și al procesului de producție pentru a limita amprenta de carbon. Totul contează.

Descarcă broșura colecției

Descărcați sau vizualizați online broșura și aflați toate detaliile despre colecția Ona.

DESCARCĂ ACUM