Baterii

Alege cum vrei să te simți. Eleganța de durată a colecției Ona vă evidențiază spațiul cu o varietate de calități bine alese. Indiferent dacă stilul dorit este sofisticat sau clasic, variantele oferite vor trece testul timpului prin dimensiuni materiale și estetice. Frumusețea simplității vă inspiră de fiecare dată din nou, delicat, fără să se impună cu forță.

Un corp cilindric și deosebit de subțire, cu un mâner dreptunghiular plat, reprezintă esența stilului. Unghiul specific al aeratorului garantează un flux optim de apă în zona frontală a lavoarului, iar designul oferă confort în manipularea zilnică. Tehnologia și designul se întâlnesc fără niciun compromis. Acoperirea electrolitică Evershine, cu cele mai bune grosimi de nichel și crom din clasa sa, garantează proprietăți anticorozive, luminozitate, uniformitatea suprafeței, efect de oglindă, protecție împotriva zgârieturilor și previne acumularea de calcar.

Integrat în bateriile noastre, sistemul inovator Cold Start previne funcționarea inutilă a boilerului sau a centralei, pentru a economisi energie. În plus, tehnologia de limitare a debitului și un cartuș ceramic cu diametru redus vă permit să aveți grijă de mediu înconjurător din confortul băii dumneavoastră și să preveniți cheltuielile excesive.

Toate modelele de baterii din colecția Ona permit o funcționare lină și precisă, cartușul ceramic oferind o garanție pe termen lung, de un milion de cicluri de deschidere și închidere. Înălțimile disponibile sunt standard, pipă medie sau înaltă, bateriile oferind combinația perfectă cu diferite tipuri de lavoare. O gamă completă, formată din baterii de lavoar, cadă-duș, bideu, de bucătărie și modele încastrate.

COLD START ȘI LIMITATOR DE DEBIT 5L/MIN

Sistemul inovator Cold Start previne funcționarea inutilă a boilerului sau a centralei, pentru a economisi energie. În plus, limitatorul de debit permite realizarea de economii.

EVERSHINE

Acoperirea electrolitică Evershine, cu cele mai bune grosimi de nichel și crom din clasa sa, garantează proprietăți anticorozive, luminozitate, uniformitatea suprafeței, efect de oglindă, protecție împotriva zgârieturilor și previne acumularea de calcar.

CORP CU DIAMETRUL DE 38 MM, AERATOR INTEGRAT

Un corp cilindric și deosebit de subțire, cu un mâner dreptunghiular plat, reprezintă esența stilului. Unghiul specific al aeratorului garantează un flux optim de apă în zona frontală a lavoarului, iar designul oferă confort în manipularea zilnică.

CARTUȘ CERAMIC HIGH TECH

Cartușul ceramic cu diametru redus vă permit să aveți grijă de mediu înconjurător din confortul băii dumneavoastră și să preveniți cheltuielile excesive.

TREI DIMENSIUNI DIFERITE

Trei înălțimi diferite: standard, cu pipă medie sau înaltă, bateriile oferind combinația perfectă cu diferite tipuri de lavoare.

FINISAJE

Bateriile Ona sunt disponibile în patru finisaje, oferindu-vă posibilitatea de a personaliza spațiul de baie: crom, negru mat, negru lucios și auriu rose.

CATEGORII BATERII

Ona

Baterie cadă-duș cu divertor automat

Preț : 830,00 LEI

Ona

Baterie de duș montată pe perete

Preț : 805,00 LEI

Ona

Baterie bideu cu ventil pop-up

Preț : 509,00 LEI

Ona

Corp încastrat pentru baterie lavoar

Preț : 293,00 LEI

VEZI COLECȚIA COMPLETĂ