SUSTENABILITATE

Avem o idee clară despre ceea ce înseamnă sustenabilitate. Viziunea noastră începe cu oamenii care lucrează cu noi, cu societatea pentru care proiectăm și cu planeta pe care o împărțim cu toții. Împreună punem în aplicare strategii care permit regenerarea. Ne asigurăm că activitățile noastre se aliniază la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD) definite de Organizația Națiunilor Unite.

Avem o viziune holistică a sustenabilității care se manifestă transversal în tot ceea ce facem, de la materialele pe care le folosim până la procesele de producție pe care le implementăm. Dar, cel mai important, proiectăm obiecte rezistente. Aceasta este cea mai bună investiție pentru un viitor sustenabil.

Folosim tehnologia și designul pentru a economisi apă, cum ar fi o spălare redusă la 4,5/3L în cazul toaletei și baterii care dispun de sistemul Cold Start și limitatoare de debit de 5L/min. Dar consumul de apă nu este singurul lucru pe care îl luăm în considerare.

Ceramica este unul dintre cele mai sustenabile materiale din lume. Nu produce niciun deșeu în procesul de producție; toate ingredientele sunt naturale, fără substanțe chimice, rășini sau aditivi toxici. Prin folosirea materialului Fineceramic® pentru fabricarea unor lavoare mai ușoare, minimizăm impactul transportului și al procesului de producție pentru a limita amprenta de carbon. Totul contează.