Căzi de baie

Linii echilibrate dau formă unei căzi de baie cu accente de design organic, care amintesc de liniștea și forța energizantă a elementelor din locuința dumneavoastră.

Casa este refugiul nostru, un loc unde ne putem odihni și relaxa pentru un moment. Colecția Ona creează un ambient tocmai pentru acest moment.

Gama Ona cuprinde căzi de baie încastrate cu diferite dimensiuni și modele de colț. Acestea sunt prevăzute cu o margine mai lată pentru articolele de baie, un preaplin integrat și au o adâncime confortabilă.

Inspirați de natură, am creat un material inovator pentru cădițele de duș și căzile de baie, care combină estetica și siguranța. Stonex® este un material conceput printr-o selecție atentă de minerale care, împreună cu un strat gros de gel coat și un finisaj texturat, oferă o senzație naturală și plăcută la atingere, precum și cel mai înalt nivel anti-alunecare, pentru o siguranță sporită. Mai mult, stratul său exterior previne dezvoltarea microorganismelor pe suprafața sa, cum ar fi ciupercile și bacteriile. Compoziția exclusivă a materialului Stonex® îl face extrem de rezistent la uzură și la agenții chimici.

POLIȚĂ LATĂ

SIFON CENTRAL

CONFORT MAXIM, ADÂNCIME DE 450 MM

STONEX®, MATERIAL REVOLUȚIONAR

PREAPLIN INTEGRAT

LUNGIME INTERIOARĂ DE 125 CM

CATEGORII CĂZI DE BAIE

VEZI COLECȚIA COMPLETĂ