La Roca, cunoaștem valoarea resurselor pe care le utilizăm. De aceea, am dezvoltat tehnologii și produse sustenabile care ne permit să economisim apă și energie în cadrul rutinelor noastre zilnice. Urmând aceste principii, promovăm inițiative de solidaritate, cum ar fi Fundația We Are Water, cu scopul de a contribui la rezolvarea problemelor determinate de lipsa apei și canalizării în lume.

Fundația We Are Water

Fondată în anul 2010, We Are Water Foundation este o inițiativă Roca pentru proiecte care garantează accesul la apă și canalizare în zonele defavorizate ale planetei.

Tehnologii Sustenabile

Angajamentul nostru față de mediu ne motivează să cercetăm și să dezvoltăm tehnologii, soluții și produse care promovează utilizarea responsabilă a resurselor și permit economii mai mari de apă și energie.

Procese De Producție Sustenabile

Inițiative precum Eco-Roca sau Zero Waste arată angajamentul nostru ferm de a realiza procese de producție mai eficiente și mai curate, care contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Politica De Calitate Și Mediu

La Roca, integrarea măsurilor sustenabile în toate procesele noastre, este una dintre valorile noastre fundamentale. Consultați Politica de Calitate și Mediu Roca.

Proiectul Live Envip

În paralel cu proiectul european LIFE +, la Roca lucrăm la dezvoltarea de noi procese de producție, care consumă mai puține resurse și reduc deșeurile industriale.

Proiectul Eco Roca

Descoperiți Eco-Roca, unul dintre proiectele noastre de top pentru integrarea protecției mediului în procesele noastre de producție.