ROCA RIMLESS® VORTEX

Datorită sistemului Roca Rimless® Vortex, apa formează un flux de 360 de grade pe suprafața vasului. Acesta a fost special proiectat cu cele mai avansate instrumente de inginerie pentru a asigura o curățare optimă cu un consum minim de apă. Sistemul este disponibil doar pentru toaletele inteligente In-Wash® In-Tank®.

sortați în funcție de
Înapoi la filtreSus

Alte tehnologii inovatoare

Învelișul Everlux de la Roca dă viață bateriilor și accesoriilor de baie în culori metalice. Foarte rezistent la zgârieturi și cu finisaje trainice.

Vasele Rimless sunt lipsite de unghiuri sau colțuri pentru o curățare mai ușoară și mai eficientă. 

Datorită sistemului Roca Rimless® Vortex, apa formează un flux de 360 de grade pe suprafața vasului.

Privind către viitor. La Roca, dorim să testăm limitele igienei și ale tehnologiei. Acum facem încă un pas înainte.

Inovație marca Roca. In-Wash® Insignia dispune de tehnologia In-Tank®, o inovație unică Roca, în care rezervorul de apă este integrat în vas. In-Tank® maximizează spațiul disponibil, unificând estetica și confortul în baie.

Îmbunătățiți capacitatea de curățare a toaletei dumneavoastră transformând-o într-o toaletă cu func'ie de bideu sau valorificați puterea tehnologiei transformând-o într-o toaletă inteligentă.

Roca Connect este o soluție pentru băile inteligente, bazată pe Cloud, care digitalizează și simplifică gestionarea apei în clădirile publice prin conectarea în rețea a tuturor aparatelor sub un singur panou de comandă intuitiv și o singură aplicație.