Roca Rimless®

Vasele Rimless sunt lipsite de unghiuri sau colțuri pentru o curățare mai ușoară și mai eficientă. Apa este propulsată de un sistem de distribuție inovator care o răspândește omogen; rama a fost înlocuită de simplitate și igienă fără compromisuri.

sortați în funcție de
Înapoi la filtreSus

Alte tehnologii inovatoare

Everlux

Învelișul Everlux de la Roca dă viață bateriilor și accesoriilor de baie în culori metalice. Foarte rezistent la zgârieturi și cu finisaje trainice.

Rimless®

Vasele Rimless sunt lipsite de unghiuri sau colțuri pentru o curățare mai ușoară și mai eficientă. 

Rimless® Vortex

Datorită sistemului Roca Rimless® Vortex, apa formează un flux de 360 de grade pe suprafața vasului.

In-Wash®

Privind către viitor. La Roca, dorim să testăm limitele igienei și ale tehnologiei. Acum facem încă un pas înainte.

In-Tank®

Inovație marca Roca. In-Wash® Insignia dispune de tehnologia In-Tank®, o inovație unică Roca, în care rezervorul de apă este integrat în vas. In-Tank® maximizează spațiul disponibil, unificând estetica și confortul în baie.

Multiclean®

Îmbunătățiți capacitatea de curățare a toaletei dumneavoastră transformând-o într-o toaletă cu func'ie de bideu sau valorificați puterea tehnologiei transformând-o într-o toaletă inteligentă.

Roca Connect

Roca Connect este o soluție pentru băile inteligente, bazată pe Cloud, care digitalizează și simplifică gestionarea apei în clădirile publice prin conectarea în rețea a tuturor aparatelor sub un singur panou de comandă intuitiv și o singură aplicație.