Inspirație

LOCUL PERFECT

Căzi de baie freestanding, coloane de duș cu efect de ploaie și cascadă și sisteme de hidromasaj, pentru momente de relaxare acasă.

A sosit momentul să opriți timpul, să uitați de rutine și să faceți abstracție de realitate. Oferiți-vă ocazia să interacționați cu apa într-o experiență unică, plină de senzații. Alegeți dintr-o varietate de materiale, texturi, forme și finisaje, cada de baie care poate influența maxim acel moment de relaxare, pe care îl așteptați atât de mult, când ajungeți acasă. Și dacă ceea ce preferați este un duș revigorant, optați pentru coloanele de duș, care combină confortul maxim cu elemente estetice impresionante. Pentru că meritați momente exclusive, în care starea de bine să predomine, echipați-vă spațiul din baie cu produse atent proiectate, care oferă caracteristici incredibile.

Căzi de baie freestanding cu texturi fascinante

Plăcerea unei băi relaxante crește, în prezența unei texturi mate, plăcută la atingere, oferită de Surfex®. Antiderapante și fără îmbinări, căzile de baie realizate din acest material, exclusiv Roca, se adaptează diferitelor stiluri. Cu o formă ovală și o lungime de 1600 mm, Alena oferă patru nuanțe pentru cada de baie: Bej, Cafea, Perlă și Onix, astfel încât să o puteți alege pe cea care se potrivește cel mai bine personalității dumneavoastră. Aceste culori fermecătoare pot fi găsite, de asemenea, și în colecția Beyond, o propunere cu forme dreptunghiulare, cu margini și cu lungimea de 1600 sau 1800 mm.

Suprafața texturată a materialului Stonex® conferă căzilor de baie naturalețe. Foarte rezistent la abraziune, acest material antiderapant, dezvoltat de Roca, creează forme cu diferite unghiuri, care vă oferă un confort și o siguranță de neegalat. Cu o lungime de 1650mm, Ariane are sofisticarea pe care o căutați. Și dacă preferați o tetieră puțin mai lungă, optați pentru eleganța și liniile clasice ale colecției Maui, disponibile în două formate: Rotund (1500mm) și Pătrat (1550mm).

Căzi încastrate care se adaptează spațiului dumneavoastră

Integrate perfect în renovarea dumneavoastră, protejate de panouri sau plăci ceramice, căzile încastrate sunt disponibile în diferite dimensiuni pentru a se adapta cu precizie spațiului dumneavoastră de baie. La Roca veți găsi elemente opționale variate, cum ar fi mânerele pentru acces ușor, tetierele confortabile sau sistemul reconfortant de hidromasaj, astfel încât cada dumneavoastră să devină colțul perfect. Textura unică a acrilicului permite crearea unor colecții rafinate, cum ar fi Vythos disponibilă în zece dimensiuni, variind de la 1400 mm la 1800 mm  lungime. În cazul colecției Easy puteți alege între formatul pe colț de 1350 mm sau cel dreptunghiular care oferă șase dimensiuni, între 1400 și 1700 mm lungime. Și dacă aveți un spațiu mare pentru baie, optați pentru BeCool cu ​​patru opțiuni de configurare, între 1700 și 1900 mm lungime.

Coloane cu hidromasaj care au grijă de tine

Pentru acele momente când aveți nevoie de mai multă energie, nu există o opțiune mai bună decât un duș revigorant. Cu duze de hidromasaj și duș de mână, coloanele Roca oferă confort și tehnologie pentru o senzație completă de bine.

Cu un efect incredibil de cascadă, Evolution vă permite să tonificați gâtul și partea inferioară a spatelui și să alegeți între două funcții: de relaxare sau de revigorare. Pe de altă parte, masajul continuu oferit de Essential asigură stimulare benefică a mușchilor, și vă oferă, în plus, un efect delicat de ploaie care vă ajută să uitați de toate grijile.

Evitați șocurile termice cu ajutorul dușului termostatic

O senzație plăcută de relaxare, în baie, poate fi dată și de coloanele de duș termostatice. Inovație, în serviciul mediului înconjurător, care permite menținerea temperaturii și a debitului constant al apei, chiar dacă alte baterii sunt deschise în același timp. Cu opțiunea de reglare pe înălțime, cu Deck-T puteți alege o pălărie de duș Rotundă sau Pătrată și vă puteți bucura de o poliță practică. În plus, datorită stratului său Everlux, coloana Even-T Round este disponibilă pe Negru Titan, Auriu Roze sau Negru Titan Mat, astfel încât puteți alege varianta care iese cel mai bine în evidență, pentru design-ul dumneavoastră interior. Pe de altă parte, din colecția Victoria puteți alege din mai multe dimensiuni, aceasta fiind o coloană de cadă-duș care poate fi adaptată căzii dumneavoastră de baie sau instalată doar cu duș, cu opțiunea unei pipe retractabile, pentru reglarea sa la diferite înălțimi.