Select your country

Roca Contract

Dacă sunteți arhitect sau designer de interior, aici veți găsi proiecte de referință, produse pentru spațiile publice, obiecte BIM și tot ce aveți nevoie pentru proiectele dumneavoastră.

Proiecte De Referință Roca

Turnul Eiffel

Turnul Eiffel, construit de inginerul francez Gustave Eiffel pentru Expoziția Universală din 1889 care a avut loc la Paris, primește 7,1 milioane vizitatori pe an, astfel încât este cel mai vizitat monument din lume. Produsele Roca au fost alese pentru echiparea toaletelor din cadrul proiectului de renovare a Turnului Eiffel, dezvoltat de studioul de arhitectură Moatti et Rivière.

Beijing Olympic Buildings

Roca a fost compania aleasă de organizatorii Jocurilor Olimpice, deoarece produsele sale respectă cerințele stringente privitoare la conservarea apei. Aproape 15 000 de produsele Roca, printre care baterii, lavoare și WC-uri, au fost instalate în clădirile olimpice din Beijing.

Resurse

Declarații De Performanță (DOPS)

Consultați declarațiile de performanță pentru produsele Roca

DECLARATIE DE CONFORMITATE

Vezi aici Declarația de Conformitate

Premii

2019

iF Design Award

Colecția de robinete Insignia a primit premiul iF Design Award pentru designul său unic.

2018

BIMobject Award

Roca a câștigat premiul pentru cel mai descărcat brand de pe bimobject.com, cea mai importantă platformă de conținut BIM din lume.

2019

Cea mai bună marcă de obiecte sanitare

Roca a triumfat la Premiile BKU 2019, obținând distincția Cea mai Bună Marcă de Obiecte Sanitare, pentru al doilea an la rând.

Cataloage și liste de prețuri

Descărcați sau consultați online cataloagele noastre și listele cu prețurile de vânzare recomandate(PVR).

Consultați Cataloagele