Inspirație

TREI STILURI OBIECTE SANITARE NEGRE

Lăsați-vă cuprins de farmecul unei toalete negre și completați-l cu lavoare de aceeași culoare pentru a aduce personalitatea spațiului camerei dvs. de baie.

Uneori, avem nevoie să schimbăm totul, să gândim în afara modelelor prestabilite, să îmbrățișăm ceea ce este diferit. Carismatice și uimitoare, obiectele sanitare negre dau viață camerelor de baie elegante, îndrăznețe și clar diferite. Lavoare și toalete care, în ciuda aspectului lor radical, pot realiza un echilibru al stilurilor urbane sau clasice de design interior. De la vintage inspirat de art deco la cele mai inovatoare forme, vă prezentăm trei propuneri care să înlocuiască albul pentru obținerea unei renovări frapante a camerei de baie.

Carmen, esența stilului art deco

Dacă ați fost fermecat de colecția vintage pentru camera de baie, creată de Roca, versiunea sa pe negru vă va fascina. Realizate din porțelan lucios, toaletele negre și lavoarele Carmen asigură un accent sofisticat cu o senzație art deco. Călătoriți în Europa începutului de secol XX pentru a crea o cameră de baie clasică sau pentru a combina elementele vintage cu propuneri moderne, în cadrul unui design interior contemporan. Sub forma lavoarului suspendat pentru piedestal, cu montare în blat sau vanity sau cu o structură de susținere metalică, lavoarul negru Carmen permite montarea bateriilor monocomandă sau dublă comandă, în vederea consolidării stilului spațiului respectiv. Toaletele, dotate cu tehnologie Rimless, care îndepărtează marginea de vas, sunt disponibile sub forma tradițională, lipită de perete, cu rezervor înalt sau jos, încastrat sau cu valve de clătire. O altă opțiune este adăugarea unei culori fără a înlocui complet toaleta, prin schimbarea capacului. Puteți alege între finisajele Gri Închis sau Negru.

Beyond, inspirație urbană

Având o textură mată plăcută, toaletele și lavoarele Beyond sporesc opțiunile de manifestare a creativității cu ajutorul formelor originale care pun sub semnul întrebării convențiile. Disponibilă în șase culori, versiunea pe Onix creează lavoare pe negru mat și toalete cu o inspirație urbană, ambele fiind originale și sofisticate. Produse din Fineceramic®, materialul ceramic al Roca care se face remarcat datorită fineții și rezistenței sale, opțiunea totem și versiunea suspendată cu semi piedestal integrat susțin originalitatea formelor prin concentrarea pe lavoar, în timp ce versiunile în blat sau pe blat se adaptează configurației mobilierului fără a-și pierde personalitatea. Având versiuni lipite de perete, cu rezervor înalt sau încastrat, sau suspendate, toaleta neagră mată Beyond prezintă formele rotunjite ale colecției și conține o tehnologie Rimless care face curățarea mai facilă.

Inspira, caracter minimalist

Cea mai rafinată colecție de la Roca profită la maxim de proprietățile Fineceramic®, compusul ceramic exclusiv al mărcii, pentru a dezvolta lavoare foarte fine care sunt cu 40% mai ușoare și cu 30% mai rezistente. Având trei forme de design, Rotund, Rotunjit și Pătrat, lavoarele Inspira reproduc formele minimaliste cu șase finisaje ceramice. Disponibilă cu multe configurații, versiunea Onix a Inspira oferă lavoare negre mate pentru montarea suspendată, vanity, pe blat, în blat, sub blat și semiîncastrată. Pe de altă parte, toaletele urmează și ele aceste trei linii de design și sunt disponibile sub forma unei versiuni compacte sau clasice. Pentru această ultimă versiune, veți găsi diferite opțiuni de montare, în funcție de stilul preferat sau caracteristicile speciale ale spațiului camerei dvs. de baie.

Așa cum puteți observa, nu contează stilul pe care îl doriți pentru renovarea camerei dvs. de baie  deoarece Roca oferă obiecte sanitare negre care se vor potrivi oricărei propuneri. Alegeți aceste opțiuni și creați un adevărat reper în domeniu fără a sacrifica proprietățile obiectelor sanitare ceramice.