Inspirație

REALIZAȚI COMBINAȚII NOI

Conferiți stil băii, alegând produse cu finisaje colorate, elegante, care vor transforma acest spațiu într-o extensie a farmecului și personalității dumneavoastră.

A venit momentul să închideți ochii, să reflectați asupra a ceea ce doriți să transmiteți și să faceți un pas înainte pentru alegerea detaliilor referitoare la camera dvs. de baie. Este timpul să decideți culoarea perfectă și să realizați combinații unice, mulțumită unei varietăți largi de baterii, căzi de baie, lavoare și cădițe de duș pe care Roca le pune la dispoziție. O gamă de opțiuni cromatice care vă permit să vă prezentați sensibilitatea. Dați voie creativității să preia conducerea și să vă determine paleta coloristică…

Onix și Auriu Roze, combinația perfectă

În crearea de ambiente exclusive, selectarea finisajelor este un proces fundamental. Bateriile cu înveliș Everlux sunt disponibile pe Negru Titan, Auriu Roze și Negru Titan Mat, astfel încât să puteți face propriile combinații cu diferite finisaje de porțelan. Alegeți strălucirea nuanței Auriu Roxe, în colecțiile de baterii cum sunt Insignia sau Naia sau alegeți farmecul Onixului pentru obiectele sanitare din porțelan.

Pentru camera de baie, puteți selecta o baterie termostatică practică și sigură, cum este T-1000 Round și o puteți completa cu o pară de duș Stella și o pălărie de duș RainSense cu efect de ploaie. Dacă sunteți în căutarea unei coloane de duș care să iasă în evidență, datorită design-ului și versatilității, alegeți Even-T cu pălărie de duș rotundă și cu poliță. Și, pentru a lua în considerare toate detaliile, personalizați camera de baie chiar mai mult, cu ajutorul accesoriilor pentru camera de baie, cum ar fi portprosoapele sau cârligele pentru halate din colecția Tempo.

Combinație de texturi și finisaje

Lăsați-vă cucerit de Surfex®, materialul exclusiv Roca, care permite producerea obiectelor sanitare fără îmbinări, cu o textură mată, foarte plăcut la atingere. Cu un design inovator, colecția Beyond include căzi de baie ovale cu trei dimensiuni, astfel încât să o puteți alege pe cea care se potrivește cel mai bine spațiului dumneavoastră. Iar cu Alena veți avea o cadă freestanding, în formă ovală, care adaugă o notă de rafinament băii. Fiți pregătit să alegeți finisajul care se combină cel mai bine cu obiectele dumneavoastră sanitare din porțelan și care aduce multiple opțiuni de culoare băii. Cu un stil în tendințe, colecția Beyond oferă șase opțiuni diferite, Alb, Alb Mat, Bej, Perlă, Cafea și Onix, pentru a da frâu liber creativității.

Cădițe de duș în armonie perfectă

Similar efectului dat de oglinzi, cădițele de duș, din porțelan Senceramic®, Cratos sunt disponibile în Alb Mat, Bej, Cafea, Perlă și Onix, pentru a corespunde nuanțelor vasului de WC și lavoarului pe care le-ați ales. Și dacă vă aflați în căutarea texturilor soft, optați pentru colecțiile Terran, Aquos, realizate din Stonex®, cu șapte finisaje posibile: Alb, Bej, Perlă, Ardezie, Cafea, Onix sau Negru. Cădița de duș Helios realizată din același material incredibil, vă permite să vă bucurați de textura sa în nouă versiuni diferite, dintre care se remarcă: Light Eged Wood și Eged Wood.