Sfaturi

CAPACE PENTRU VASE WC ȘI BIDEURI CARE FAC MAI UȘOARĂ CURĂȚAREA BĂII

Descoperiți Supralit®, un material exclusiv care garantează o igienă maximă a capacului pentru vasul de WC sau bideu, cu o textură plăcută și finisaje inovatoare.

Nimic nu pare suficient pentru asigurarea unei igiene maxime în baie,  mai ales în zonele sensibile cum ar fi vasul de WC sau bideu. Pentru obținerea în final a unei igiene complete, Roca a dezvoltat o rășină inovatoare cu porozitate minimă, consolidată cu un tratament antibacterian revoluționar. Permițând crearea unor forme rotunjite, soft, plăcute la atingere, materialul Supralit® este utilizat pentru producerea nu doar a celor mai igienice și ușor de curățat capace de WC, dar și a celor mai rezistente.

NIVEL MAXIM DE IGIENĂ

Atunci când vă curățați camera de baie, două elemente care nu pot fi evitate sunt capacele de bideu și de WC, obiectele sanitare cele mai expuse microbilor și bacteriilor.  De acum, nu mai trebuie să vă faceți griji referitoare la igiena lor, deoarece  materialulSupralit® conține un tratament antibacterian care elimină microbii de pe acestea. În plus, porozitatea minimă a materialului permite îndepărtarea tuturor tipurilor de impurități de pe suprafața capacelor cu forme rotunjite, fără colțuri ascunse în care s-ar putea acumula murdăria. Puteți opta pentru capacele de WC din colecțiile Inspira sau Beyond, care pot corespunde cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

REZISTENȚĂ ȘI DURABILITATE

În plus, capacele de bideu și de WC din Supralit® sunt incredibil de rezistente la acțiunea luminii UV și la cele mai diverse substanțe chimice. Astfel, formula lor exclusivă nu doar asigură cea mai mare durabilitate a produsului, dar și întreținerea sa perfectă, păstrând aspectul și finisajul său original.

SIGURANȚĂ SPORITĂ ȘI INSTALAREA UȘOARĂ

Cu Supralit®, puteți și să nu vă mai confruntați cu zgomotul deranjant atunci când coborâți capacul de WC… Aceasta deoarece capacele de WC produse din această rășină maleabilă pot încorpora un sistem Soft Close (închidere amortizată) pentru eliminarea zgomotului, în timp ce protejează produsul și evită înlocuirea frecventă a amortizoarelor. O siguranță sporită și un nivel de zgomot redus, la care se adaugă o instalar ușoară, mai ales la modelele ca Inspira și Beyond, care au un sistem de fixare extrem de facil.