Stonex®

Un material inovator care combină siguranța, igiena și estetica pentru a produce căzi de baie și cădițe de duș de înaltă calitate.

SUPRAFAȚĂ ANTI-ALUNECARE

Suprafața texturată a fost special concepută pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de rezistență la alunecare (clasa C*), sporind siguranța pentru toți utilizatorii.

*Conform normei DIN 51097.

REZISTENT

Stonex® este extrem de rezistent la uzură, decolorare, agenți chimici și lumină UV.

CURĂȚARE UȘOARĂ

Suprafața este concepută pentru o întreținere fără efort și poate fi curățată cu ușurință cu apă și săpun.

IGIENIC

Stratul exterior al cădițelor de duș îndeplinește cele mai exigente standarde de igienă, împiedicând răspândirea microorganismelor pe suprafață.

CĂDIȚE DE DUȘ

CARACTERISTICILE CĂDIȚELOR DE DUȘ DIN STONEX®

CAPACITATE MARE DE DRENARE. SCURGERE RAPIDĂ.

Scurgerea rapidă și pantele ușoare permit evacuarea rapidă a apei.

ÎNTREȚINERE UȘOARĂ. SIFON DETAȘABIL.

Gratarul de scurgere poate fi îndepărtat foarte ușor pentru a fi curățat și pentru a evita blocarea. Modelele Terran și Pyros includ, de asemenea, un filtru de scurgere, care permite recuperarea rapidă a obiectelor pierdute.

DURABILITATE MAXIMĂ. OȚEL DE ÎNALTĂ CALITATE.

Gratarul de scurgere este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate (AISI 304), ceea ce garantează că va rămâne în stare perfectă în timp.

O INTEGRARE FĂRĂ PROBLEME. ÎMBINĂRI PERFECTE.

Liniile definite ale marginilor și suprafața uniformă asigură o potrivire perfectă a cădiței de duș la perete și la cabină. Colțurile perfect proiectate la 90 de grade ale cădițelor de duș din Stonex® permit integrarea completă a acestora cu faința și gresia.

REZISTENȚĂ ȘI DURABILITATE

Cădițele de duș din Stonex® au obținut rezultate excelente la testele de anduranță care măsoară rezistența la agenți chimici precum acidul clorhidric, soda caustică și solvenții, printre altele.

OPȚIUNE DE TĂIERE LA DIMENSIUNI

Această opțiune vă permite să personalizați dimensiunile cădiței de duș la nevoile dumneavoastră, ceea ce o face ușor de adaptat la orice spațiu.

EXTRA SLIM

Formula exclusivă a materialului Stonex® permite fabricarea unor produse foarte subțiri care pot fi instalate la nivelul podelei, asigurând o integrare perfectă, eliminând barierele și permițând accesul ușor la duș.

COLECȚII CĂDIȚE DE DUȘ DIN STONEX®

PYROS

Cădițe de duș cu textură nisipoasă. Design nou, cu sifon compact integrat pentru o utilizare maximă a suprafeței de duș. Caracteristici principale: scurgere rapidă și sifon compact cu capac Stonex®, antibacterian, ultra-subțire (min. 24/max. 34 mm), anti-alunecare, opțiunea de tăiere la dimensiuni.

Aquos

Cădițe de duș cu textură de ardezie. Atenția la design în crearea de spații de baie moderne, care au ca trăsătură definitorie aspectul de piatră. Caracteristici principale: finisaj ardezie, capac din Stonex® sau grătar din oțel inoxidabil care acoperă scurgerea, antibacterian, ultra-subțire, anti-alunecare, opțiunea de tăiere la dimensiuni.

TERRAN

Cădițe de duș cu textură de ardezie. Inovația și adaptabilitatea sunt caracteristicile esențiale ale unei cădițe de duș pentru a se potrivi în orice spațiu de baie. Cădițele de duș Terran pot fi instalate cu o ramă, dând prioritate esteticii minimaliste și înălțimii reduse, sau fără ramă, optând pentru o adâncime mai mare. Caracteristici principale: ultra-subțire, anti-alunecare, opțiunea de tăiere la dimensiuni, dimensiuni King și Extra King (până la 2,00 x 1,40 m pentru a se adapta la orice spațiu de baie).

CĂZI DE BAIE

COLECȚII CĂZI DE BAIE DIN STONEX®

ARIANE

Cadă de baie din Stonex®, cu o lungime de 165 cm, de formă ovală simetrică pentru un confort sporit. Caracteristici principale: opțiune bicoloră (finisaj exterior la alegere și finisaj interior alb lucios), scurgere centrată, overflow integrat.

MAUI ROUND

Cadă de bai compactă cu linii rotunjite și înălțime asimetrică. Caracteristici principale: opțiune bicoloră (finisaj exterior la alegere și finisaj interior alb lucios), overflow integrat, scurgere laterală.

MAUI SQUARE

Design arhitectural într-o cadă de baie compactă cu linii rectangulare. Caracteristici principale: opțiune bicoloră (finisaj exterior la alegere și finisaj interior alb lucios), overflow integrat, scurgere centrată.

RAINA

Cadă de baie cu o lățime de 790 mm, cu formă ovală, freestanding. Caracteristici principale: opțiune bicoloră (finisaj exterior la alegere și finisaj interior alb lucios), overflow integrat, scurgere centrată.

ONA

Liniile echilibrate definesc o cadă de baie cu un design organic și un raft practic pentru articole de toaletă. Caracteristici principale: încastrabilă sau de colț, finisaj alb lucios combinat cu ventil click-clack cromat, overflow integrat, scurgere centrată.

Broșură Stonex®

Descărcați broșura noastră și aflați mai multe despre materialul nostru inovator care combină estetica și siguranța în fabricarea cădițelor de duș și a căzilor de baie.

Alte materiale inovatoare

Fineceramic

Descoperiți Fineceramic, un material ceramic delicat și rezistent pentru lavoare, care se va potrivi perfect cu designul băii dumneavoastră.

Stonex

Un material inovator care combină siguranța, igiena și estetica pentru a produce căzi de baie și cădițe de duș de înaltă calitate.

Senceramic

Cădițele de duș din Senceramic® au toate caracteristicile remarcabile ale ceramicii, dar într-un design foarte subțire și cu proprietăți anti-alunecare. Disponibile în cinci culori, cădițele de duș din Senceramic® pot fi tăiate la dimensiuni și instalate la nivelul podelei.

Supralit

Capacele fabricate din SUPRALIT® asigură o igienă maximă datorită porozității sale reduse și a tratamentului antibacterian.