Fineceramic®

Ca lider mondial în producția de ceramică sanitară, Roca se remarcă prin excelență și inovație continuă în ceea ce privește acest material natural. Fineceramic® a permis depășirea limitelor stabilite în materie de design pentru lavoare, prin utilizarea unui material care poate fi modelat formând pereți mai subțiri, creând în același timp piese mai rezistente și mai ușoare decât cele realizate din ceramică tradițională.

FINISAJE ÎN TENDINȚE

White (00)

Matt Black (08)

Matt White (62)

Pearl (63)

Onyx (64)

Beige (65)

Coffee (66)

Modelele exclusive sunt disponibile în mai multe colecții de baie.

Ohtake

Colecția Ohtake a fost creată de Ruy Ohtake, regretatul arhitect și designer brazilian, care s-a inspirat din natură: curbele valurilor, linia orizontului în continuă schimbare și din ceea ce el credea că este cea mai pură formă de design: oul.

Ona

Această colecție extrem de versatilă și modernă oferă o gamă largă de opțiuni cu dimensiuni standard și compacte, inclusiv lavoare din Fineceramic® cu margini foarte subțiri.

Inspira

Minimalistă și adaptabilă la orice stil, această colecție cuprinde lavoare cu pereți foarte subțiri din Fineceramic® și este disponibilă în trei linii de design: Round, Soft și Square.

Beyond

Această colecție exclusivistă de ceramică se caracterizează prin interacțiunea volumelor, depășind limitele inovației și ale designului.

Bol

Simplitatea marchează stilul prin linii pure și simple, perfect integrate în mediul înconjurător. Un ansamblu elegant, proaspăt și versatil, în care designul este răspunsul la nevoile de confort, comoditate și personalitate prin forme curbe rafinate.

Terra

Această colecție este propunerea stilistică în care căldura și naturalețea creează un ansamblu solid și singular, inspirat de echilibrul și distincția formelor geometrice.

Alte materiale inovatoare

Descoperiți Fineceramic, un material ceramic delicat și rezistent pentru lavoare, care se va potrivi perfect cu designul băii dumneavoastră.

Un material inovator care combină siguranța, igiena și estetica pentru a produce căzi de baie și cădițe de duș de înaltă calitate.

Cădițele de duș din Senceramic® au toate caracteristicile remarcabile ale ceramicii, dar într-un design foarte subțire și cu proprietăți anti-alunecare. Disponibile în cinci culori, cădițele de duș din Senceramic® pot fi tăiate la dimensiuni și instalate la nivelul podelei.

Capacele fabricate din SUPRALIT® asigură o igienă maximă datorită porozității sale reduse și a tratamentului antibacterian.