Sfaturi

MATERIALELE DE MENȚINEREA IGIENEI, PARTENERII DVS. PENTRU SĂNĂTATEA DE ACASĂ

Un stil de viață sănătos se poate menține mai facil atunci când avem produs fiabile care pot promova igiena acasă.

Deoarece conceptul siguranței s-a modificat și acum acordăm o importanță din ce în ce mai sporită sănătății acasă, încercăm să ne înconjurăm de articole și tehnologii care să ne protejeze de contactul cu bacteriile sau microbii în spațiile noastre cele mai intime. Cu o expertiză de peste o sută de ani în căutarea confortului, Roca dezvoltă produse care garantează igiena acasă nu doar pentru că fac curățenia mai ușoară, ci și deoarece sunt realizate din materiale care împiedică acumularea murdăriei pentru că au fost îmbunătățite cu proprietăți antibacteriene sau proiectate să împiedice contactul cu mâinile.

PORȚELANUL, CHINTESENȚA IGIENEI

Porțelanul reprezintă un material igienic chintesențial deoarece nu absoarbe apa, datorită porozității sale inexistente și, astfel, nu acumulează umiditatea și nici nu permite dezvoltarea bacteriilor. Mai mult, emailul său exclusiv permite obiectelor din porțelan ale Roca să-și mențină luciul, ca și proprietățile neafectate, în timp, în ciuda utilizării substanțelor dezinfectante sau a produselor abrazive. Mulțumită unui proces de cercetare continuă, Roca a dezvoltat, de asemenea, materiale inovatoare care îmbunătățesc porțelanul clasic cu design-uri modernizate și performanțe sporite. Fiind alcătuite din 100% porțelan, materialele Fineceramic® și Senceramic® asigură o suprafață fără porozitate în care umiditatea nu se acumulează. Primul este utilizat pentru realizarea lavoarelor delicate și a toaletelor care sunt cu 40% mai ușoare și cu 30% mai rezistente, cu suprafețe omogene și unghiuri rotunjite, în care nu apar depozite de murdărie. Senceramic®, pe de cealaltă parte, permite fabricarea cădițelor de duș cu proprietăți înalte antialunecare, care combină designul și texturile noi, fără a ignora proprietățile igienice extraordinare ale porțelanului.

SUPRALIT®, SCAUNE ȘI CAPACE DE TOALETĂ ANTIBACTERIENE

Dacă măsurile de curățenie extremă reprezintă o cerință pentru protejarea sănătății noastre acasă, nimic nu este mai util decât o suprafață care să aibă deja proprietăți antibacteriene. Este cazul materialului Supralit®, rășina utilizată pentru producerea celor mai multe scaune și capace Roca, pentru toalete și bideuri. Tratamentul său exclusiv împiedică dezvoltarea bacteriilor și asigură obiecte sanitare mult mai sigure, atunci când acestea intră în contact cu mâinile. Mai mult, mulțumită maleabilității sale, Supralit® este folosit pentru obținerea formelor rotunjite care elimină unghiurile și fac curățenia mai ușoară.

RIMLESS (FĂRĂ MARGINE), TOALETE CARE SUNT MAI UȘOR DE CURĂȚAT

Fără nicio îndoială, unul dintre elementele camerei de baie care necesită mai multă igienă este toaleta. Dezinfectarea este vitală pentru asigurarea faptului că aceasta nu are microbi, dar pereții interiori se pot dovedi destul de dificil de curățat. Tehnologia Rimless dezvoltată de Roca îndepărtează marginea clasică, prin care trecea debitul de apă pentru clătirea vasului, în scopul oferirii unei suprafețe interne complet netedă, fără unghiuri sau orificii unde s-ar putea acumula murdăria. Astfel, un burete impregnat în înălbitor sau oricare alt produs de soluție de săpun este suficient pentru realizarea unei curățări rapide și eficiente a suprafeței interioare a toaletei.