Inspirație

CĂZI DE BAIE FREESTANDING DIN RĂȘINA: DESIGNUL ESTE CHEIA

Irezistibile datorită designului și fineții extraordinare, căzile de baie freestanding din rășină ocupă locul central în orice spațiu.

Contururi delicate care ne înconjoară corpul, unghiuri rotunjite care oferă confort … O cadă de baie freestanding din rășină va ieși în evidență în orice mediu, datorită texturii sale incredibile și a variantelor de design. Fabricată din Stonex®, aceasta oferă un confort deosebit, fără a ignora eleganța unei băi sau a unui dormitor modern unde poate fi instalată, ca element care contribuie la starea de bine. În varianta alb lucios, noile modele Roca oferă luminozitate și, datorită finisajului texturat al bazei, au proprietăți antiderapante, asigurând o siguranță maximă în baie. Mai mult, rezistența extraordinară a acestui material la lumina UV și la produsele abrazive de curățat garantează durabilitatea și o stare perfectă în timp. Atractive și cu un stil unic, Maui și Ariane sunt cele două propuneri fabricate din Stonex® din care o puteți alege pe cea care vă definește cel mai bine.

Maui, linii clasice în două configurații

Unghiurile pronunțate ale căzii de baie Maui adâncesc senzația plăcută de relaxare care vine odată cu îmbăierea. În versiunea sa rotundă de 1500 x 700 mm, spătarul ușor ridicat oferă o poziție foarte confortabilă. Iar pentru cei care preferă un design mai pătrat, Square este disponibil în varianta 1550 x 700 mm, cu pereți laterali ușor curbați în centru.

Ariane, o cadă de baie mare, modernă

Cu o formă alungită, ovală, Ariane este o propunere elegantă care iese în evidență în zone foarte spațioase. Cu un stil uimitor, această cadă de baie modernă, de 1650 x 750 mm, oferă o armonie vizuală foarte atrăgătoare datorită simplității liniilor sale.