Procesul de design

Noi proiectăm din Barcelona, cu și din caracterul mediteranean care ne definește. Cel mai important lucru pe care am ajuns să-l înțelegem este că nu suntem niciodată singuri. O muncă bună necesită ascultare și colaborare, atenție la detalii și o cunoaștere impecabilă a materialelor. În acest fel, viziunea noastră unică este adusă la viață cu creativitate, iar calitatea iese în evidență.

Echipa Roca Design Center, cu sediul în Barcelona, dezvoltă și gestionează toate procesele la nivel intern. Cu toate acestea, apreciem colaborarea interdisciplinară cu designeri externi din diferite discipline, cum ar fi arhitectura, moda și alte ramuri ale designului. Prin urmare, schimbul de informații este cultivat în mod activ în întreaga noastră cultură de brand, urmărind valori holistice care se manifestă în mod concret în produsele noastre.

Abordarea noastră bazată pe colaborare ne permite să intrăm într-o simbioză creativă cu designeri experimentați precum Noa Design Studio și Benedito Design, dând formă unei colecții caracterizate de inovație și frumusețe.

Aceasta este Ona. Ceea ce a stat la baza procesului nostru de proiectare, pentru această colecție specifică, a fost misiunea de a combina noile tehnologii, cum ar fi Fineceramic® sau Stonex®, și de a le face accesibile în diferite sfere ale vieții private și publice. Ona dovedește că funcționalitatea nu este în contradicție cu designul de înaltă calitate și răspunde cerințelor moderne de amenajare a băilor, care rezistă în timp.

 

"Colecția Ona dovedește că funcționalitatea ridicată nu este în contradicție cu designul de înaltă calitate, urmând o filozofie a simplității, fără a neglija detaliile care contează."

Bertrand Illert, Noa Design

 

"Formele memoriei, reinterpretarea unui clasic pe baza unor criterii esențiale, pentru a obține eleganța unui arhetip atemporal. Munca comună a designerilor cu echipa Roca în dezvoltarea proiectului a condus la o nouă colecție cu proporții armonioase și performanțe optimizate."

Gae y Ramon Benedito, Benedito Design