Inspirație

RASFĂȚAȚI-VĂ!

Oferiți un aspect nou băii dumneavoastră, fără o renovare integrală, folosind diferite variante de design, tehnologie și materiale inovatoare.

Detalii care dau farmec băii și transformă rutina zilnică de îngrijire. Profitați de confortul oferit de un duș inteligent cu multe funcții  sau cufundați-vă într-o cadă de baie în stil clasic, care vă va transporta într-o altă eră. Dacă sunteți în căutarea unui stil modern, alegeți o baterie delicată și un lavoar impresionant pe blat, cu finisaje unice. De asemenea, vă propunem un mobilier auxiliar pentru a vă face spațiul din baie și mai dinamic și pentru a dispune de mai mult spațiu de depozitare. În plus, puteți beneficia de confortul oferit de o oglindă cu iluminare încorporată, care este activată de un senzor de mișcare. Baterie și pară de duș pe negru, pălărie de duș extraslim cu efect de ploaie și accesoriile sofisticate, care fac ca fiecare colț al băii să strălucească, completează această selecție de mici răsfățuri de la Roca, astfel încât să o puteți alege pe cea care vă definește cel mai bine personalitatea.

Baterii Pals

Ergonomie și design într-o baterie de lavoar elegantă, cu manetă foarte subțire. Alegeți un stil nou pentru lavoarul dumneavoastră, cu această baterie originală, cu formă de joystick.

Cada de baie Newcast

Picioarele cromate cu un design inspirat de animalele adaugă o notă de rafinament acestei căzi independente din fontă, cu linii clasice, care vă va invita să vă relaxați și să vă lăsați mintea să rătăcească.

Smart Shower

Includeți IoT în rutinele de îngrijire, datorită dușului inteligent de la Roca. Puteți să-l programați de pe telefonul dumneavoastră mobil, să creați profiluri personalizate și să controlați consumul de apă. O soluție de duș dedicată pasionaților de tehnologie.

Lavoare Ohtake

Lavoarul Ohtake – un omagiu adus formelor naturale. Fabricat din Fineceramic®, acest lavoar de blat sfidează formele tradiționale, prin liniile naturale și finisajele Alb, Alb Mat, Pearl, Onix, Bej și Coffee.

Oglinda Iridia

Liniile minimaliste și lumina perimetrală sunt elementele cheie ale unei oglinzi de baie cu senzor de mișcare, care adaugă o notă unică oricărui design interior.

Pălăria de duș Raindream

Bucurați-vă de mângâierea apei și relaxați-vă cu ajutorul efectului de ploaie oferit de pălăria de duș Raindream, cu un design modern, extraslim(grosime de 5 mm).

Mobilier de baie

Modern sau clasic, mare sau compact, puteți alege dintr-o gamă variată de unități de mobilier și organizatoare pentru sertare, astfel încât lucrurile dumneavoastră să fie întotdeauna în ordine și la îndemână.

Cabine de duș

Separați zona de duș de restul băii, cu ajutorul unui paravan practic din sticlă temperată, cu grosimea de 6 mm și cu un profil metalic elegant. Toate paravanele Roca sunt cât se poate de ușor de instalat, iar calitatea înaltă a rolelor și a profilelor garantează o utilizare pe termen lung, fără probleme.

Accesorii pentru baie

Linii sobre și finisaje variate: Crom, Titanium Black, Rose Gold sau Brushed Black, într-o colecție de accesorii care vor da farmec spațiului de baie.