Sfaturi

Pornire cu apă rece, un gest mic pentru o planetă mare

În cadrul noii generații de baterii Cold Start a Roca, orificiul frontal este rezervat exclusiv apei reci, astfel evitând o risipă inutilă de energie.

Viață este alcătuită din mici gesturi. Oameni care ajută alți oameni, momente în care se decid problemele globale, deciziile care înclină balanța lumii într-o secundă, uneori transformându-ne planeta într-un loc mai bun.

 

La Roca, experiența noastră de o sută de ani în proiectarea spațiilor de baie ne permite să cunoaștem importanța fiecărei picături, valoarea din spatele fiecărei urme de energie. De aceea, am petrecut decenii pentru dezvoltarea tehnologiilor care să ne transforme micile acțiuni zilnice pentru a le face mai eficiente și sustenabile, cum ar fi bateriile noastre Cold Start proiectate special pentru evitarea pornirii accidentale a apei fierbinți.

Un avantaj important, chiar dacă dificil de observat, în care inovația ajută la realizarea economiilor de energie și are grijă de planetă.

În cadrul noii generații de baterii Cold Start a Roca, orificiul frontal este rezervat exclusiv apei reci. Astfel, maneta trebuie întoarsă spre stânga pentru a obține apă caldă gradual. Atunci și doar atunci se pornește boilerul.

Această mișcare simplă care evită ceva atât de comun ca operarea neintenționată a boilerului, devine o formulă pentru economiile de energie, astfel împiedicând emisiile nenecesare de CO2 în atmosferă.

Bateria Cold Start a Roca

Mai mult, deoarece deschiderea spre dreapta este restricționată, bateriile Cold Start permit alinierea manetei cu pipa, îmbunătățind estetica și facilitând o deschidere frontală naturală.

Bateria Cold Start a Roca