Inspirație

Ohtake: lavoare pe blat care sfidează imaginația

Boluri care par să se miște singure și care adaugă personalitatea oricărei camere de baie. Acestea sunt lavoarele pe blat Ohtake.

Așa cum stilurile modernismului și Art Deco și-au găsit inspirația în natură pentru proiectarea elementelor de mobilier și a clădirilor uimitoare, arhitectul brazilian Ruy Ohtake a creat lavoare pe blat care stabilesc standarde noi, cu ajutorul liniilor curbe și cu inspirație organică. O colecție care aduce laolaltă delicatețea materialelor și vitalitatea design-ului.

Ohtake combină subtilitatea liniilor cu performanța incredibilă a materialului Fineceramic®, un material 100% din porțelan care permite producerea lavoarelor cu 40% mai ușoare și cu 30% mai rezistente. Cu o grosime de doar 5mm, pereții lavoarelor Ohtake sunt delicați la atingere și garantează o rezistență superioară și o durabilitate maximă. Mai mult, suprafețele sale interioare uniforme, fără adâncituri, împiedică acumularea murdăriei și sunt foarte ușor de curățat, fără frica referitoare la utilizarea produselor abrazive care ar putea deteriora emailul

Versatilitatea este o altă caracteristică care transformă lavoarele Ohtake în cel mai bun partener pentru a aduce personalitate oricărui spațiu al camerei de baie. Disponibile pe șase culori, aceste lavoare pe blat oferă o gamă vastă de posibilități pentru design-ul interior al oricărui proiect personal sau profesional. Pe Pearl, Onyx sau Coffee (Perlă, Onix sau Cafea), veți obține un contrast important care va atrage atenția. Tonurile mai calde, cum ar fi Beige, Matt White sau White (Bej, Alb mat sau Alb), vor sublinia puritatea chiar fără a ignora îndrăzneala în design-ul camerei de baie. Rezistente și cu adevărat originale, alegeți formele și culorile care îndrăznesc să vă exprime personalitatea extraordinară cu ajutorul unui lavoar plin de carismă. Ce mai așteptați?