Sfaturi

O BAIE MAI UȘOR DE CURAȚAT

Descoperiți cele mai noi materiale și tehnologii, care vă pot ajuta să vă mențineți întotdeauna baia în stare perfectă.

Deoarece apreciem din ce în ce mai mult igiena acasă, ne înconjurăm de obiecte și tehnologii care ne protejează de contactul cu microorganisme dăunătoare, în spațiul nostru privat. Cu mai mult de o sută de ani de experiență în căutarea confortului, Roca dezvoltă produse care garantează igiena în casă, nu doar pentru că se curăță ușor, ci și pentru că sunt realizate din materiale care împiedică aderarea murdărie, fiind îmbunătățite cu proprietăți antibacteriene sau concepute pentru a evita contactul cu mâinile.

Senceramic®, porțelan cu proprietăți antiderapante

Ca rezultat al procesului continuu de cercetare, Roca a dezvoltat materiale inovatoare, cu design reînnoit și caracteristici impresionante, care îmbunătățesc proprietățile porțelanului clasic. Cădițele de duș Cratos, foarte subțiri, pentru o integrare perfectă în pardoseala băii, cu caracteristici antiderapante superioare, sunt realizate din Senceramic®. La fel de rezistent ca porțelanul, Senceramic® își păstrează strălucirea și proprietățile intacte, chiar dacă sunt utilizați dezinfectanți sau produse abrazive. Deoarece nu este poros, acest material este 100% igienic și se curăță ușor, pentru că nu absoarbe apa și astfel, împiedică proliferarea bacteriilor. La momentul proiectării băii dumneavoastră, puteți opta pentru o cădiță de duș Cratos la dimensiunile dorite și puteți alege dintre cinci finisaje, pe cel care potrivește cel mai bine stilului dumneavoastră: Alb Mat, Bej, Cafea, Perlă sau Onix.

Fineceramic®, ceramică delicată și rezistentă

De o delicatețe extraordinară la atingere, Fineceramic® este ceramica exclusivă Roca, datorită căreia produsele sunt fabricate cu 40% mai ușor și, în același timp, au o rezistență cu 30% mai mare. Lavoare cu linii foarte fine, cu o grosime de 5 mm și suprafețe interioare foarte netede și unifore. Fără colțuri în care se poate acumula murdărie, pereții săi sunt extrem de ușor de curățat și au o rezistență ridicată la produsele abrazive, pentru a oferi o durabilitate mare. Din Fineceramic® sunt fabricate colecțiile Inspira, Beyond și Ohtake.

Supralit®, o rășină 100% antibacteriană

Având în vedere tendința de creștere a măsurilor legate de curățenia din interiorul  și exteriorul caselor noastre, nimic nu este mai util decât să ai o suprafață care, prin ea însăși, oferă proprietăți antibacteriene. Acesta este cazul Supralit®, rășina din care sunt produse majoritatea capacelor pentru WC-urile și bideurile Roca. Tratamentul său exclusiv împiedică proliferarea bacteriilor și permite fabricarea obiectelor sanitare care sunt mult mai sigure, atunci când intră în contact cu mâinile. În plus, datorită maleabilității sale, Supralit® permite realizarea formelor netede și rotunjite, care elimină orice unghi, pentru a facilita curățarea.

Rimless, WC-uri fără unghiuri interioare

Menținerea nivelurilor optime de igienă într-un vas de WC este o prioritate, în orice casă. Dezinfectarea sa este vitală, pentru eliminarea microbilor, dar pereții interiori se pot dovedi o problemă la momentul curățării. Tehnologia Rimless de la Roca elimină marginea tradițională, prin care era direcționat debitul de apă și oferă o suprafață interioară complet netedă, fără adâncituri sau colțuri unde s-ar putea acumula murdăria. Astfel, este suficient să utilizați un burete impregnat în clor sau în orice alt produs de curățare, pentru a șterge rapid obiectul sanitar și pentru a obține o dezinfectare eficientă și rapidă a vasului WC.