Inspirație

MOBILIER RUSTIC PENTRU CAMERA DE BAIE FĂRĂ A IGNORA DESIGN-UL

Lemn, metal, marmură, sticlă… O varietate de materiale și finisaje într-o gamă vastă de mobilier care inspiră sau mobilier vintage pentru camera de baie.

Simplitatea sa delicată și design-ul elegant realizat manual, care rezistă probei timpului, transformă mobilierul rustic pentru camera de baie într-un angajament ferm pentru stilul etern. Mobilier pentru camera de baie realizat din lemn, cu detalii din marmură sau sticlă, care își regăsește spațiul natural în cadrul oricărui design de interior. Dulapuri vintage sau dulăpioare clasice, pentru camera de baie, care asigură soluții de depozitare în timp ce creează o atmosferă primitoare pe care nu veți dori să o părăsiți.

Turul catalogului de mobilier rustic pentru camera de baie, de la Roca,  începe prin analizarea trecutului, alături de colecția Carmen și înțelegerea sa dublă cu privire la design-ul clasic. Realizarea dulăpioarelor cu uși și sertare se combină cu lavoare poziționate pe blaturi de marmură, în timp ce metalul și sticla se alătură pentru crearea structurilor pentru lavoare. Alegeți lemnul pe Gri închis satinat sau Alb, și marmura pe Negru Marquina sau Alb Venato. Și nu ezitați să completați stilul vintage al colecției Carmen cu detalii moderne, cum ar fi iluminatul interior ce face sticla să se remarce în cadrul ușilor și rafturilor care alcătuiesc evocatoarea sa unitate coloană pentru camera de baie.

Lander

Deoarece dulăpioarele rustice pentru camera de baie  se pot combina cu peste zece lavoare, inclusiv Bol rotund sau Urbi oval, ale căror contururi reamintesc de lavoarele tradiționale din piatră.

Heima

Dacă doriți să efectuați o renovare a camerei de baie, animată și natură, nu există o alegere mai bună decât Natura. Nu doar deoarece soluțiile sale sunt produse din lemn de frasin, dar și deoarece optează pentru depozitarea la vedere. Cu două dimensiuni disponibile pentru structura lavoarului și o poliță pentru camera de baie, cu un compartiment închis pe alb, simplitatea liniilor sale reprezintă marca acestei colecții care va aduce cu siguranță natura în căminul dvs.

Natura

În final, pe lângă unitățile de mobilier rustic pentru camera de baie,  vă invităm să duceți simplitatea și puritatea materialelor elegante la nivelul următor, cu un blat pentru camera de baie realizat din lemn de calitate superioară. Mai ales cu finisajul său Stejar urban, Savana va convinge cu ajutorul finisajului său subtil realizat manual, cu opțiunea de a-l combina cu până la 10 colecții de lavoare, astfel încât să puteți alege opțiunea clasică sau vintage.

Savana