Inspirație

MOBILIER MODERN PENTRU CAMERA DE BAIE, DE LA TEHNOLOGIE LA CEL MAI SOFISTICAT DESIGN

Mobilier inteligent pentru camera de baie, cu iluminat interior sau produs din materiale și finisaje inovatoare.

Indiferent dacă sunteți mereu în căutarea celor mai recente tehnologii sau o persoană interesată de elemente deosebite de design interior și decorare, există mobilierul modern pentru camera de baie  proiectat special pentru dvs. Cu iluminat interior, astfel încât să puteți găsi cu ușurință ce căutați sau care este sincronizat cu telefonul dvs. mobil pentru a vă menține conectat întotdeauna, există modele care să se potrivească oricărui capriciu sau oricărei nevoi de depozitare. Vă prezentăm mobilierul pentru camera de baie  cu o lungime de până la 1600mm, cu uși sau sertare spațioase, combinate cu lavoare originale care vă vor permite să jonglați cu dimensiunile, formele și finisajele lor. Vreți să vă alăturați nouă?

 

 

Stratum, mobilier modern pentru camere de baie întotdeauna conectat

Dacă nu vă puteți imagina viața fără telefonul mobil, colecția Stratum se alătură pasiunii dvs. pentru gadget-uri. Acest dulăpior modern pentru camera de baie conține boxe Bluetooth® pe care le puteți conecta la telefonul dvs. inteligent pentru a asculta muzica preferată la volum maxim. Dacă nu este suficient, aceste soluții inteligente au o priză suplimentară și iluminat interior cu senzor de mișcare, astfel încât să puteți vedea cu ușurință tot ceea ce este depozitat în sertarele spațioase ale unității de mobilier.

Stratum

Disponibile cu o adâncime de 500mm și lungime maximă de 1300mm, unitățile de mobilier pentru camera de baie Stratum inovează cu partiții în variate dimensiuni, astfel încât să vă puteți depozita obiectele cu diferite înălțimi, în siguranță.

Stratum

Beyond, mobilier de design pentru camera de baie

Cu Beyond nu va trebui să alegeți între design și performanță, le veți putea avea pe amândouă! Mai ales acum, când colecția oferă șase finisaje diferite pentru lavoarele sale pe blat și în blat, produse din materialul ușor și foarte rezistent Fineceramic®. Puteți alege nu doar culoarea, dar și textura, cu atingerea minerală plăcută a materialului Surfex®, Suprafața Solidă de la Roca disponibile în multe lavoare vanity.

Dacă aveți o familie mare sau dacă nu știți unde să vă depozitați articolele cosmetice, colecția Beyond pentru camerele de baie moderne vă va surprinde cu modelul său cu lungime de 1600mm, dotat cu sertare spațioase. Cea mai mare unitate de bază a Roca este înconjurată de alte soluții elegante și funcționale pe Alb Lucios sau Stejar Urban, cu care puteți combina sertarele cu o ușă laterală practică.

Beyond

Inspira, lavoare foarte subțiri pentru dulăpioarele moderne pentru camera de baie

Dacă sunteți atent la detalii și credeți că cel mai mic detaliu poate asigura sofisticarea maximă, veți fi uimit de finisajele unice ale colecției Inspira  și a lavoarelor sale rafinate pe blat și a lavoarelor sale în blat.

Inspira

de baie, puteți alege între Alb Lucios, Stejar Urban texturat sau Stejar Uran cu Oglindă Întunecată.. Dacă doriți să mergeți și mai departe, explorați design-ul exclusiv Round, Soft și Square al lavoarelor sale produse din Fineceramic®, care subliniază curbele sau definesc siluetele mai unghiulare. Dincolo de sertarele sale, Inspira vă permite și să puneți articolele cosmetice pe polița asimetrică a lavoarelor vanity. Și dacă doriți să vă diferențiați și mai mult, nu ezitați să adăugați unitățile sale auxiliare cu oglindă pe toată lungimea și iluminat interior activat automat.