Sfaturi

INCLUDEȚI DUȘUL INTELIGENT DE LA ROCA, ÎN BAIA DUMNEAVOASTRĂ

Acum vă puteți transforma experiența de duș în ceva unic, încorporând Internet of Things în casa dumneavoastră.

Conceput să preia controlul, să creeze experiențe personalizate și să pună Internetul obiectelor (IoT) în serviciul bunăstării tuturor membrilor familiei dumneavoastră, dușul inteligent de la Roca vă va transforma rutina de îngrijire pentru totdeauna. Și cum tehnologia este utilă doar dacă ne face viața mai ușoară, dușul inteligent de la Roca vă va recunoaște preferințele, va fi conectat la dumenavoastră,  chiar dacă nu sunteți acasă și va contribui la economiile de apă și energie. Ce mai asteptați? Este momentul să instalați unul în casa dumneavoastră!

Un angajament față de design

Cu o grosime de numai 12 mm, panoul de sticlă al Smart Shower oferă un design delicat care se potrivește în orice spațiu de duș. Ecranul său afișează temperatura, debitul și duzele de apă, care pot fi selectate și reglate folosind senzori capacitivi și butoanele de comandă rotative ergonomice, cu suprafață anti-alunecare. Senzorii se aprind atunci când sunt activi și, prin urmare, utilizarea lor este foarte intuitivă pentru orice utilizator.

Preia inițiativa

Și cum nu există nimic la fel de reconfortant precum să găsiți cada de baie plină cu apă sau să intrați în duș și să vă bucurați de temperatura perfectă, Smart Shower poate fi programat cu ajutorul unui dispozitiv mobil. De pe orice Smartphone și folosind o aplicație gratuită, puteți preîncălzi apa, pregăti baia și specifica fiecare detaliu în avans.

Salvează preferințele dumneavoastră

Dușul inteligent Roca vă salvează setările personale în ceea ce privește debitul de apă, temperatura și duzele de apă,  în diferite profiluri de utilizator. Este foarte simplu: selectați numele dumneavoastră de pe afișaj și toate caracteristicile memorate în profil sunt activate, fără a fi nevoie să programați sistemul de fiecare dată.

Activați modulul Copil

Datorită modulului care blochează afișajul, dușul electronic menține aceleași setări chiar dacă cei mici se joacă la panoul de control. Acest lucru previne orice activare accidentală sau creșterea temperaturii apei.

Uitați de întreținere

Cu o funcție de autocurățare care eliberează un flux intermitent de apă sub presiune prin toate orificiile, dușul elimină în mod eficient calcarul și impuritățile. În plus, un program suplimentar pentru dezinfectarea totală eliberează apă la 70º timp de 6 minute și elimină bacteriile posibile, care pot crește în țevi după perioade lungi de neutilizare(de ex. Legionella). În ceea ce privește curățarea suprafețelor, pur și simplu aplicați detergent neutru, clătiți cu apă până când produsul este complet îndepărtat și uscați panoul cu o cârpă moale.

Economisiți apă și energie electrică

Aplicația Smart Shower permite utilizatorilor să își monitorizeze consumul de apă, încurajând o utilizare responsabilă. În plus, sistemul are un mod de pauză pentru a opri fluxul de apă în timp ce vă spălați, care poate fi reactivat ulterior în aceleași condiții.

Instalare ușoară

Instalarea dușului inteligent este similară cu cea a oricărui duș convențional, diferența  fiind dată doar de faptul ca sursa de alimentare si corpul bateriei trebuie să fie amplasate la o distanță minimă de duzele de apă. La fel ca și în cazul oricărei instalații electrice, montajul trebuie efectuat de personal calificat.