Inspirație

CAMERE DE BAIE MICI MODERNE: TENDINȚE ÎN CARE MAI PUȚIN ÎNSEAMNĂ MAI MULT

WC-uri și lavoare suspendate, plăcuțe electronice de operare, cădițe de duș la comandă și baterii negre pentru a vă umple camera de baie mică cu stil și inovație.

Deoarece nu există limite în calea inovației, camerele de baie mici moderne pot urma cele mai recente tendințe, imprimând fiecărui centimetru dorința dvs. de a vă face remarcat. Descoperiți cum puteți combina o Toaletă Inteligentă și o plăcuță de operare electronică, cu finisaj de sticlă,  în spațiul minim, sau chiar o cădiță de duș, din porțelan antialunecare cu bateriile negre termostatice. Veți constata că și cea mai mică încăpere poate asigura inspirație pentru crearea unei camere de baie mici, carismatice, un paradis realizat la comandă unde doar dvs. stabiliți limitele.

Atunci când începeți să planificați renovarea unei camere de baie mici, veți putea fi surprins să aflați că există multiple versiuni de WC-uri cu dimensiuni reduse, create pentru a se adapta tuturor nevoilor. Dacă sunteți în căutarea igienei complete fără a părăsi toaleta, toaletele-bideu In-Wash® au o versiune suspendată care vă permite să-i personalizați funcțiile sale de spălare și uscare. Dacă preferați un WC tradițional, The Gap oferă WC suspendat cu cea mai redusă adâncime din catalogul Roca, un model compact cu o formă rotunjită sau dreptunghiulară, care va asigura senzația de spațiu vast.

Pentru a completa zona WC-ului din camera dvs. modernă destinată oaspeților, nu există nimic mai sofisticat decât plăcuțele de operare electronice, cu finisaj de sticlă,  care vă vor permite să activați automat clătirea dublă sau funcționarea sa, prin intermediul prezenței senzorilor. Suplimentar la reglarea fiecărei clătiri pentru a economisi apă în camera de baie, veți putea adapta iluminarea pe diferite culori. Alegeți finisajul negru al EP1 și vedeți singur cum vă puteți adapta inovației, chiar și atunci când activați rezervorul WC-ului dvs.

Vorbind despre tehnologie în serviciul confortului, rețineți să montați baterii termostatice care vor asigura apa la temperatura dorită, în doar câteva secunde, pentru evitarea risipei inutile de energie. Similar, bateriile de lavoar  cu tehnologia de pornire Cold Start vor asigura economii deoarece împiedică activarea involuntară a centralei. Cu ambele opțiuni disponibile pe Negru Titan, bateriile Insignia moderne vă invită să instalați versiunea lor originală, monocomandă, pentru lavoarele mici,  cum ar fi Beyond, în până la șase culori diferite. La duș, le puteți combina cu pălăria de duș neagră Rainsense pe 300×300 mm sau cu modelele mai mici, cu format rotund sau pătrat, care vă vor permite să vă bucurați de plăcerea efectului ploaie chiar și dacă nu beneficiați de un spațiu foarte mare.

Deoarece tendințele nu țin cont de dimensiuni, explorați vastul catalog Roca și creați multe și diferite camere de baie mici moderne. Veți găsi toate produsele de care aveți nevoie, exact cu dimensiunea și finisajul pe care le căutați. Sunteți pregătiți?