Inspirație

CĂDIȚE DE DUȘ REALIZATE LA COMANDĂ, ELEMENTUL CENTRAL AL RENOVĂRII CAMEREI DE BAIE

Alegeți dintr-o gamă vastă de cădițe de duș din porțelan, rășini, Solid Surface sau antialunecare și completați-vă camera de baie cu soluția precisă de care aveți nevoie.

Dacă alegeți toate detaliile unei rochii, unui automobil sau ale unei excursii, cu siguranță veți face la fel atunci când este vorba de camera dvs. de baie. Cădițele de duș realizate la comandă, de la Roca, nu doar că au dimensiuni variate pentru a se potrivi oricărui spațiu, dar sunt realizate din diferite materiale și cu diferite finisaje pentru a umple fiecare centimetru din baie cu personalitatea dvs. Descoperiți modul în care Surfex® oferă atingerea sa minerală și Stonex® inspiră cu ajutorul texturii sale naturale pentru a crea cădițe de duș antialunecare cu un design elegant extrasubțire, pe alb sau cu diverse culori, în funcție de efectul pe care îl doriți în procesul de renovare a camerei dvs. de baie.

Surfex®. Atingere minerală moale în cădițele de duș realizate la comandă

În cadrul colecției Modo cu articole care se pot personaliza, Surfex® propune multiple soluții cu o proprietate antialunecare extraordinară, pe alb mat imaculat. Alegeți avantajele opțiunii sale realizate la comandă, cu o grosime minimă, chiar sub 3cm, ideală pentru montarea complet integrată în spațiul camerei de baie.

Stonex®. Cădițe de duș din rășini personalizate cu finisaje naturale

Dacă visați la senzația transmisă de eleganța lemnului sau duritatea pietrei, în timp ce apa curge pe dvs., Stonex® este esențial pentru renovarea camerei dvs. de baie. Cădițele de duș de la Roca produse din acest material sunt disponibile cu multe dimensiuni diferite și un design ultrafin: de la soluții pătrate, ideale pentru camerele de baie mici, la opțiunile King Size, create pentru a înlocui o cadă de baie cu un duș . Optați pentru finisajul industrial cu ajutorul cădițelor de duș Ciment și al cădițelor de duș Ardezie, sau alegeți-le pe cele mai calde, cum ar fi Nisip sau Coral, și completați-vă dușul cu un grilaj de oțel sau o scurgere cu capac Stonex® pe aceeași culoare.