Sfaturi

Baterii termostatice. Ce plăcere!

Viața este suficient de complicată și deci, nu ezitați să adoptați soluții care să vă ajute să vă bucurați de ea mai mult și mai bine.

Ne începem ziua cu un program plin și o finalizăm cu și mai multe de făcut. Deoarece viața modernă este suficient de complicată, apreciem orice gest, obiect, produs sau sistem care ne permite să o facem mai ușoară, mai simplă, mai ușor de gestionat. Deoarece uneori nu acordăm atenție micilor rutine, timpului și energiei pe care le risipim cu cele mai simple mișcări, putem trece cu vederea beneficiile fabuloase ale anumitor inovații. Una dintre ele este legată de obiceiul nostru cotidian de a face duș, de rutina noastră zilnică de reglare a bateriilor și urmărirea debitului de apă până la identificarea temperaturii perfecte.

Baterie termostatică T-2000

Inovația la dispoziția gospodăriilor din ce în ce mai practice, care sunt din ce în ce mai dedicate sustenabilității, bateriile termostatice, pun capăt unuia dintre obiceiurile care ne-a determinat să risipim multă apă: identificarea temperaturii perfecte înainte de a intra în cadă sau la duș. Inovația pune capăt și celor mai neplăcute surprize de acasă deoarece…. Cine nu a tremurat la duș atunci când cineva a deschis bateria dintr-o altă parte a casei?

Cu bateriile termostatice, evităm schimbările de temperatură atunci când o altă baterie este deschisă, astfel că unul dintre cele mai plăcute momente ale zilei nu este întrerupt de o reducere a presiunii apei.

Modelele termostatice sunt alcătuite din două elemente de control și au fost proiectate pentru a menține o temperatura stabilă. Unul dintre ele reglează debitul de apă, iar celălalt are un selector care ne permite să alegem temperatura dorită. Mai mult, bateriile termostatice Roca au un sistem de siguranță care împiedică automat temperatura să depășească 38º, evitând arsurile și asigurând economii de energie mai mari.

Baterie termostatică T-1000

Disponibile într-o gamă vastă de modele, bateriile termostatice Roca fac un pas înainte referitor la siguranță deoarece sunt proiectate pentru evitarea arsurilor atunci când atingem elementele metalice.

Momentele petrecute la duș sunt unele dintre cele mai plăcute dintr-o zi, timpul nostru este important, iar apa este o resursă care nu se poate înlocui, toate fiind motive adecvate pentru alegerea acestui tip de baterii.

Baterie termostatică Thesis