Inspirație

BATERII DE LAVOARE CU FINISAJ ROSE GOLD: DESIGN ȘI RAFINAMENT

Rezistente și durabile, bateriile Everlux în culoarea cuprului conferă eleganță și farmec spațiului de baie.

Când eleganța este dată de detalii, elemente precum o baterie de lavoar de culoare Rose Gold conferă băii o personalitate unică. Roca include acest finisaj în diferite colecții, prin Everlux, un înveliș nou și exclusiv, extrem de durabil. Aliajul de metale nobile extrem de dure creează un finisaj care se menține în stare perfectă în timp și o suprafață anticorozivă care este incredibil de rezistentă la zgârieturi și agenți de curățare. În modele variate, cu manete laterale, forme subțiri asemănătoare unui cilindru, planuri geometrice și linii ergonomice, bateriile elegante în culoarea cuprului sunt alegerea ideală pentru spații unice de baie.

Design elegant: Insignia

Conturul fin al bateriei Insignia și maneta laterală elegantă ies și mai mult în evidență, în culoarea Rose Gold. Baterii elegante de lavoar montate pe blat, cu sistemul de deschidere Cold Start care previne activarea accidentală a centralei. Combinate cu un lavoar Beyond sau Inspira cu finisaj Onyx, rezultatul final este fermecător și elegant. Dar dacă doriți să atrageți atenția asupra spațiului de duș, cea mai bună opțiune este o baterie încastrată termostatică sau cu manetă, cu un impact vizual ridicat.

Minimalism și finețe: Naia

Nuanța metalică Rose Gold dă vitalitate designului minimalist al colecției Naia, în care predomină formele cilindrice. Baterii delicate pentru lavoar și bideu, cu un sistem de deschidere care reglează ușor debitul de apă, cu o precizie maximă. Și pentru a adăuga o notă de rafinament căzii de baie, finisajul Rose Gold înnobilează unghiurile drepte ale pipei, în varianta Square.

Starea de bine, la duș: Sensum

Confortul unui duș de mână multifuncțional este acum combinat cu intensitatea culorii Everlux. Cu un diametru de 130 mm, cu formă rotundă, Sensum creează un efect vizual irezistibil în finisajul Rose Gold și permite utilizarea a patru funcții, pentru a oferi o senzație de bine: Rain, Night Rain pentru relaxare, Pulse pentru un masaj delicat și Tonic pentru revigorare . Întregul set, cu o bară de duș reglabilă de 800 mm și un furtun metalic de 1700 mm, este disponibil în același finisaj pentru a adăuga și mai multă personalitate spațiului din baie.

Stella Stick, funcționalitate și estetică

Atunci când optezi pentru baterii de lavoar Rose Gold, complementul perfect este un alt element, cu același finisaj. Cu o formă tubulară și un diametru de 25 mm, dușul de mână Stella Stick Round combină eleganța cu efectul revigorant de ploaie, care direcționează fluxul de apă oriunde este necesar.

RainSense, dușul care te învăluie

Pălăria de duș RainSense reprezintă combinația ideală de design și performanță, pentru cei care preferă un debit asemănător unei cascade. În finisajul Rose Gold și cu un design extraslim, RainSense se remarcă în spațiile de baie ca un element de mare impact. Pătrat sau rotund, diametrul său de 300 mm vă permite să vă bucurați pe deplin de un duș învăluitor și revigorant. În plus, brațul pentru instalarea pe perete sau de tavan este disponibil și în nuanta Rose Gold, pentru a oferi un aspect perfect.