Inspirație

AVEȚI NEVOIE DE O UNITATE DE MOBILIER COMPACTĂ PENTRU O CAMERĂ DE BAIE ÎNGUSTĂ?

Descoperiți soluții de depozitare care vă vor demonstra că “mai puțin înseamnă mai mult”.

Viața ne determină, adeseori, să ne reinventăm. La fel se poate întâmpla și cu o cameră de baie îngustă care poate reprezenta provocarea perfectă pentru a ne testa imaginația. Atunci când ne confruntăm cu spații reduse, trebuie să gândim strategic și să vedem fiecare centimetru ca o oportunitate. Vă prezentăm unitățile de mobilier ideale pentru satisfacere nevoilor dvs. de depozitare, chiar și în cele mai mici băi.

DEBBA. Tot ce vă puteți imagina în 2 sertare

Dacă ați crezut că o baie mică face imposibilă depozitarea tuturor articolelor dvs. esențiale pentru camera de baie, noua unitate de mobilier compactă din cadrul colecției Debba este perfectă pentru dvs. Debba își sporește capacitatea de depozitare, astfel încât toate articolele dvs. de baie să fie întotdeauna la îndemână și aranjate frumos. Gama sa vastă de dimensiuni permite adaptarea unității de mobilier la orice spațiu deoarece are o adâncime redusă de 365 mm și o lungime care poate varia între 500 și 800 mm. Disponibilă cu patru finisaje, Stejar, Wenge, Alb și Antracit, vă veți putea completa unitatea de mobilier Debba cu o oglindă sau un spot LED pentru a accentua senzația de baie spațioasă.

MINI. Sporiți spațiul din cele mai înguste camere de baie

Chiar și cele mai înguste camere de baie își găsesc soluția adecvată în unitatea de mobilier a colecției Mini. Cu o adâncime redusă de 250 mm, unitatea de mobilier Mini este perfectă pentru a profita la maxim de fiecare centimetru și a se potrivi în orice configurație a camerei de baie mulțumită ușii sale reversibile care permite o deschidere spre stânga și spre dreapta. Rafturile sale interioare sunt reglabile pentru a vă permite să vă organizați articolele așa cum doriți și, dacă mai aveți lucruri de depozitat, pachetul Mini include o oglindă-dulăpior disponibilă pe mai multe finisaje, Stejar, Wenge, Nisip și Alb, care asigură o capacitate de depozitare mai mare acolo unde, înainte, aveați doar o oglindă.