Intri în concursul Roca și poți câștiga două bilete la un meci al echipei FC Barcelona și un city-break în doi la Barcelona.

26/04/2018

Plus alte 50 de alte premii!

Petrece patru zile memorabile într-unul dintre cele mai frumoase și însorite orașe ale lumii: Barcelona! Roca îți oferă acum șansa unui city-break în doi și să fii spectator la un meci al echipei FC Barcelona, doar participând la o competiție pe site, începând cu 25 aprilie.

Cum poți câștiga marele premiu al concursului Roca sau unul dintre cele 50 de premii puse în joc?
Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în concurs și să răspunzi corect, pe site, la câteva întrebări simple, referitoare la produsele companiei Roca. Atenție, toți participanții trebuie să aibă 18 ani. Concursul se desfășoară în perioada 25.04-24.05.2018, iar termenul limită pentru a participa este data de 24.05, ora 23:59.

Marele premiu este un city-break pentru două persoane în însorita Barcelona. Mai mult, cu această ocazie poți să vizitezi și templul fotbalului spaniol, Camp Nou, alături de miile de suporteri ce cred în deviza "mai mult decât un club de fotbal", pentru că Roca îți oferă șansa să câștigi și 2 bilete la un meci al echipei FC Barcelona.

Numele câștigătorilor vor fi trase la sorți în prezența unui notar în data de 6 iunie și anunțate pe site-ul www.ro.roca.com pe 8 iunie 2018.

Marele premiu:

Un city-break în doi în Barcelona + două bilete la un meci al echipei FC Barcelona
- călătorie cu avion pentru două persoane, 3 înnoptări cu mic dejun în cameră dublă la hotel de 4* în centrul orașului Barcelona, transfer aeroport - hotel - aeroport, asigurare medicală. Ruta călătoriei este: București – Barcelona - București.
- două bilete la un meci al echipei FC Barcelona. Deplasarea se va face în luna octombrie 2018, la o dată ce va fi anunțată ulterior, în funcție de calendarul din Primera Division.

Și alte 50 premii:

- 3 baterii lavoar Atlas
- 7 seturi duș Sensum (setul include pară de duș, suport perete, furtun flexibil)
- 40 tricouri Roca

Cum a fost experiența câștigătoarei ediției din 2017, puteți citi mai jos:
http://www.ro.roca.com/compania-noastra/despre-noi/noutati/2017/november/concurs-aniversar-roca

Barcelona nu este o destinație întâmplător aleasă! Povestea de succes a companiei spaniole Roca a început acum 101 ani în regiunea Barcelona, unde se află astăzi sediul central al companiei. În 2018, Roca este prezentă în peste 170 de țări de pe cinci continente.

Nu rata ocazia să câștigi unul dintre premiile Roca! Puteți intra în competiție AICI