Întregul catalog de produse Roca, acum disponibil și într-o nouă aplicație pentru smartphone-uri și tablete

08/03/2018

Compania anunță în România și o variantă actualizată a site-ului local www.ro.roca.com, cu noi secțiuni și sfaturi utile de stil de viață

Roca lansează o aplicație mobilă actualizată, disponibilă gratuit pentru telefoane și tablete cu sisteme de operare iOS și Android. Aplicația include întregul catalog de obiecte sanitare, disponibil în mod obișnuit pe website-ul companiei sau în variantă fizică. Noua aplicație Roca are un design actualizat pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a permite accesul mai ușor, rapid și intuitiv la toate descrierile produselor. Printre noile funcții ale aplicației se numără un comparator de prețuri sau posibilitatea de a crea foldere personalizate pentru a împărtăși proiecte și propuneri.

 

Un nou design
Varianta actualizată a aplicației oferă o nouă interfață pentru smartphone-uri și tablete, având un design nou și un sistem de navigație mai ușor și mai intuitiv.

 

Opțiuni diferite de navigație
Noua aplicație Roca permite accesul la întregul catalog, actualizat în permanență, clasificat pe categorii sau colecții și cu o funcție de căutare avansată. Sunt incluse toate informațiile necesare despre produse: fotografii, dimensiuni, descrieri și acces către broșuri și manuale.

 

Comparator de prețuri
Utilizatorul poate compara caracteristicile și funcționalitățile diverselor produse pentru a le putea alege pe cele mai potrivite.

 

Foldere proiecte
Cu ajutorul acestei aplicații, utilizatorii își pot crea foldere personalizate pentru a salva produse și proiecte și pentru a le împărtăși cu ceilalți.

 

Format de prezentare
Actualizarea permite vizualizarea produselor selectate într-un format modern de prezentare, pentru o expunere mai estetică și personalizată a seturilor de produse.

Android și iOS

Aplicația poate fi descărcată gratuit pe