Experții Roca dezvăluie cele mai recente produse inovatoare

05/07/2021

Roca lansează conceptul Roca Unveils, o serie de videoclipuri prin care experții brandului prezintă noile produse adăugate în catalog.

Prin această formă inovatoare de comunicare, Roca dorește să aducă produsele sale mai aproape de profesioniști și clienți, prin oferirea celor mai noi informații.

 

Roca lansează conceptul Roca Unveils, prin care experții companiei vor prezenta cele mai recente produse inovatoare ale mărcii. Specialiștii Roca vor prezenta noi colecții, materiale, finisaje și variante de design, într-o serie de videoclipuri care vor fi lansate începând cu luna iulie.

Prin această nouă modalitate de comunicare, marca Roca intenționează să prezinte direct profesioniștilor și clienților informațiile oficiale referitoare la cele mai recente lansări de produse, precum și tehnologiile de ultimă generație.

Site-ul actualizat roca.com va publica diferite videoclipuri, în care experții companiei lucreză alături de echipele de dezvoltare, pentru a oferi cele mai sigure, inovatoare și sustenabile soluții pentru baie.

Din Barcelona, în toată lumea
Stilul de design și inovație Roca are un caracter mediteranean inconfundabil. Din Barcelona, orașul său natal, brandul promovează acest stil în toate colțurile lumii. Din acest motiv, aceste scurte videoclipuri vor prezenta inovațiile tuturor produselor nou lansate, conectând experții noștri cu spectatorii, din diferite locații Roca din Barcelona, precum Galeria Roca sau Roca Design Center.

Dacă doriți să primiți notificări, de fiecare dată când este lansat un nou episod, vă puteți înscrie pe roca.com/launches.